Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Aydoğdu Mahallesi’nde yaşanan korkunç olayda, bir kişi babası ve ağabeyini bıçakla öldürdükten sonra evi ateşe verdi. Olay sonrası kaçan cinayet şüphelisi K. Pekdemir, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 22.10.2024 - 03:59
Güncelleme: 22.10.2024 - 03:59
Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen K. Pekdemir (28), henüz belirlenemeyen bir nedenle evde babası Süleyman Pekdemir (60) ve ağabeyi Muhammet Pekdemir (35) ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında K. Pekdemir, babasını ve ağabeyini bıçakla yaraladı. Ardından evi ateşe vererek motosikletle kaçtı.
Yangın ihbarı üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, büyük hasar gören evde Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir’in cansız bedenlerine ulaştı.
Çelişkili İfadeler Verdi
Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda harekete geçen ekipler, olay sonrası motosikletle kaçan K. Pekdemir’i ilçe merkezinde yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki ifadesinde önce cinayeti bıçakla işlediğini, ardından ise tüfekle öldürdüğünü söyleyerek çelişkili ifadeler verdi.
"Uyuşturucu İçin Para İstiyordu" İddiası
Şüpheli K. Pekdemir’in, babasından sık sık uyuşturucu madde temin etmek amacıyla para istediği ve bu nedenle babasıyla sık sık tartıştığı iddia edildi. Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir’in birlikte yaşadığı, Süleyman Pekdemir’in bir süre önce eşinden boşandığı ve eski eşinin kent merkezinde ikamet ettiği öğrenildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor.