Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli’de demir çelik fabrikasında yangın

Denizli’de yapımına devam edilen demir çelik fabrikasında yangın çıktı. Alevlerin bir anda binayı kapladığı yangın, itfaiye ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonrası fabrikada büyük çapta maddi hasar oluştu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 04.08.2023 - 04:48 Güncelleme: 04.08.2023 - 04:48
Denizli’de demir çelik fabrikasında yangın

zEdinilen bilgiye göre; Denizli’nin Çardak ilçesinde bulunan Çardak OSB'de yapımına devam edilen demir çelik fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenden yangın çıktı. Bir anda fabrikanın duvarlarını kaplayan alevler, çatıdaki güneş enerjisi panellerine kadar ulaştı. Yükselen dumanların kentin birçok noktasından görülebildiği yangında, fabrika inşaatında görevli çalışanlar kısa sürede tahliye edildi.

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken, fabrikada maddi hasar meydana geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !