Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. kattan kendini boşluğa bıraktı
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. k...
17:50DTO iftarında Denizli iş dünyası tek sofrada buluştu
DTO iftarında Denizli iş dünya...
17:41Çameli’de “bereket” görüntüsü: Asfalttan su çıktı
Çameli’de “bereket” görüntüsü:...
17:33Ege güven endeksi açıklandı: Ertemur 5. sırada
Ege güven endeksi açıklandı: E...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, hazineye ait 16 adet arsayı satışa çıkardı. 2 ilçede bulunan 16 arsa için 10 Şubat günü müdürlük binasında ihale düzenlenecek. 16 arsa için 16 milyon lira tahmini bedel belirlendi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.01.2022 - 06:13
Güncelleme: 28.01.2022 - 06:13
Denizli’nin Pamukkale ve Merkezefendi ilçesinde bulunan 16 adet arsa satışa çıkarıldı. Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre 2 ilçedeki 16 arsa için açık arttırma usulü ile ihale düzenlenecek. Satışa çıkarılan arsalar Pamukkale’nin Kurtluca, Tekkeköy ve Kale ile Merkezefendi’nin Kayaköy, Şirinköy, Eskihisar, Göveçlik, Yeşilyayla ve Şemikler Mahallelerinde bulunuyor.
EN DEĞERLİSİ 4 MİLYON TL
Buna göre Kurtluca’da 6, Kale ve Yeşilyayla’da 2’şer, Kayaköy, Şirinköy, Eskihisar, Göveçlik, Şemikler ve Tekkeköy’de ise 1’er adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların en değerlisi ise 4 milyon 137 bin lira bedel biçilen 3 bin 447 metrekarelik arsa oldu. 16 arsa için 16 milyon lira tahmini bedel belirlendi.
İHALE 10 ŞUBAT’TA
İhaleler, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasının zemin katındaki Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Toplantı Salonunda toplanacak Komisyon huzurunda 10 Şubat günü düzenlenecek.