Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Denizli'de kutlamalara garnizon komutanı tartışması damga vurdu

Denizli’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100.yıl dönümü kutlamalarında çelenk sunumu ve geçit törenine 11. Komando Tugay Komutanının yer almaması dikkat çekti. İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık, "30 Ağustos töreninde Garnizon Komutanına programda yer almasına rağmen neden çelenk bıraktırılmadı" dedi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 29.08.2022 - 19:13 Güncelleme: 29.08.2022 - 19:13
Denizli'de kutlamalara garnizon komutanı tartışması damga vurdu

Denizli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Gazi Bulvarı üzerinde gerçekleştirildi. Geçit töreni ve çelenk sunumu ile başlayan tören, askeri ve sivil geçit töreni, halk oyunları ve şiirlerin söylenmesiyle sona erdi. Törene geçit töreninde ve çelenk sunumunda garnizon komutanın yer almaması dikkat çekti. İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, düzenlenen programda garnizon komutanına çelenk bıraktırılmadığını belirterek duruma tepki gösterdi.

ASKERLERİMİZE YAPILAN SAYGISIZLIK

Askerlerimize yapılan saygısızlıklar boyu aştı diyen Akışık, "Vatanımızın birliğini ve bütünlüğünü sağlamış olan tüm milli bayramlar gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına yıllardır katılırım. Milli birlik ve beraberliğin vuku bulduğu ve daha anlamlaştığı bu günlere daha özel bir anlam yükler gereğini yerine getirmeye çalışırım. Yıllardır törenlerde garnizon komutanı çelenk koyar programa uyulur, askerimizin bize kazandırdığı bugünler için ayrıca teşekkür ederdim. Ama bugün görüyorum ki Denizlimizde bulunan en büyük komutana çelenk koymayı çok görüyor, 2016 yılında yaşanan darbe girişiminin ardından böyle bir karar aldığınızı savunuyorsunuz. Herşeye eyvallah da bugüne kadar neden yapıldı? Dün ile bugün arasında değişen şey nedir? Askerimizi itibarsızlaştırma eğiliminde olduğunuz aşikar, hemde bunu aleni yapmaktan geri durmuyor, gözümüzün içine sokuyorsunuz. Benim içim rahat değil. Cennet vatanımızı, milletimizle birlikte savunan mehmetçiğimize karşı yapılan bu tutumu kınıyor, öncelikle Şanlı Türk ordumuzun ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !