Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Denizli'de üniversite bölgesinde yer alan günlük kiralık bir apart dairesinde skandal niteliğinde bir olay yaşandı. Alt katını üç daireye bölerek apart olarak kiraya veren ev sahibi M.F., odalara yerleştirdiği üçlü prizlerin içine gizli kamera düzeneği kurdu. Olay, kiracıların dikkatini çeken priz içindeki ışık sayesinde ortaya çıktı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 26.05.2025 - 11:58
Güncelleme: 26.05.2025 - 11:58
Denizli’nin Pamukkale ilçesi Kınıklı Mahallesi’nde, üniversite bölgesinde yer alan günlük kiralık bir apart dairesinde skandal niteliğinde bir olay yaşandı. Alt katını üç daireye bölerek apart olarak kiraya veren ev sahibi M.F., odalara yerleştirdiği üçlü prizlerin içine gizli kamera düzeneği kurdu. Olay, kiracıların dikkatini çeken priz içindeki ışık sayesinde ortaya çıktı.
Bir kiracının, prizin içindeki ışığı fark ederek yaptığı incelemede kamera ve hafıza kartı bulunması üzerine, diğer prizlerde de benzer düzenekler tespit edildi. Kiracının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, apartın diğer iki odasında da gizli kamera düzeneği kurulduğunu belirledi.
Gözaltına alınan M.F., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Apartta kalan diğer kiracılar da ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. Skandal olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir