Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. kattan kendini boşluğa bıraktı
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. k...
17:50DTO iftarında Denizli iş dünyası tek sofrada buluştu
DTO iftarında Denizli iş dünya...
17:41Çameli’de “bereket” görüntüsü: Asfalttan su çıktı
Çameli’de “bereket” görüntüsü:...
17:33Ege güven endeksi açıklandı: Ertemur 5. sırada
Ege güven endeksi açıklandı: E...
Bakan Fatih Kacır, DTO’nun OSB’deki Denizli Teknik Tekstil Merkezini ziyaret etti. Uğur Erdoğan, AR-GE ve proje çalışmalarının son durumunu aktardı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 04.03.2026 - 12:28
Güncelleme: 04.03.2026 - 12:28
Denizli’de temaslarını sürdüren T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır, Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından OSB’de hayata geçirilen Denizli Teknik Tekstil Merkezi (DTTM)’ni ziyaret etti. DTO Başkanı Uğur Erdoğan, merkezin yürüttüğü çalışmaların ve AR-GE faaliyetlerinin son durumunu Bakan Kacır ve beraberindeki heyete aktardı.
Ziyarette DTO Başkanı Uğur Erdoğan, Önceki Dönem Ekonomi Bakanı ve AK Parti Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ile Nilgün Ök ve Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger ile birlikte Bakan Kacır’ı Denizli Teknik Tekstil Merkezinde ağırladı. Başkan Erdoğan, konuklarına ziyaretleri ve ilgileri için teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır’ın, Denizli’de yürütülen ziyaret ve inceleme programı kapsamında Denizli Organize Sanayi Bölgesindeki merkeze geldiği belirtildi. Uğur Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Avrupa Birliği destekleriyle hizmete giren projenin, teknik tekstile dönüşüm hedefiyle sanayicilere uzman kadrolarla hizmet verdiğini ifade etti.

Ziyaretin ardından değerlendirmede bulunan DTO Başkanı Uğur Erdoğan, merkezde yürütülen faaliyetlerde gelinen noktayı ve AR-GE çalışmalarının ayrıntılarını heyete aktardıklarını belirterek “Ziyaretlerinden ve gösterdikleri yakın ilgiden büyük onur duyduk” dedi.
Başkan Erdoğan, aynı gün içerisinde Denizli Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen Denizli Model Fabrika açılış törenine de katıldıklarını ifade ederek programın Denizli sanayisi için önemli bir adım olduğunu kaydetti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir