Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. kattan kendini boşluğa bıraktı
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. k...
17:50DTO iftarında Denizli iş dünyası tek sofrada buluştu
DTO iftarında Denizli iş dünya...
17:41Çameli’de “bereket” görüntüsü: Asfalttan su çıktı
Çameli’de “bereket” görüntüsü:...
17:33Ege güven endeksi açıklandı: Ertemur 5. sırada
Ege güven endeksi açıklandı: E...
Büyükşehir’den Çanakkale Zaferi'ne özel 2 dev organizasyon
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 15.03.2018 - 19:35
Güncelleme: 15.03.2018 - 19:35
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde 2 önemli organizasyona ev sahipliği yapacak. 18 Mart Pazar günü önce günü Çanakkale Deniz Zaferi anma konseri bir gün sonra ise Çanakkale Destanı adlı tiyatro oyununu sahnelenecek.
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediyesi 2 büyük organizasyona imza atıyor. Bu kapsamda ilk olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı "Çanakkale Deniz Zaferi" isimli özel anma konseri gerçekleştirecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Şefi Selim Öztaş’ın yöneteceği konser 18 Mart 2018 Pazar günü saat 20.00’de Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
PROGRAMLAR ÜCRETSİZ
18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili bir diğer organizasyon ise, Abdülkadir Katra’nın yazıp yönettiği "Çanakkale Destanı" isimli tiyatro oyunu olacak. Eser, 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 20.00’de Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Eski EGS) izleyicilerin karşısına çıkacak. Ücretsiz olacak her iki programa tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtildi.