Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Kütahya'da Hayali Daire Satışıyla Dolandırıcılık: 2 Kişi Tutuklandı

Kütahya'da hayali daire satarak nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheliden 2'si tutuklandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 30.07.2024 - 06:59 Güncelleme: 30.07.2024 - 06:59
Kütahya'da Hayali Daire Satışıyla Dolandırıcılık: 2 Kişi Tutuklandı

Denizli Haber: Kütahya'da hayali daire satarak nitelikli dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla 4 gün önce gerçekleştirilen operasyonlarda, 7 şüpheli gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden H.E. ve M.E. çifti tutuklanırken, diğer 5 şüpheli adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakıldı.

Operasyonun Detayları

Polis ekipleri tarafından belirlenen adreslere düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, 45 ev satış sözleşmesi, banka dekontları, 14 tapu, 2 tabanca, çelik kasa ve dijital materyaller ele geçirildi. Şüphelilerin 154 milyon liralık satış yaptıkları ve 38 kişiyi mağdur ettikleri iddia ediliyor.

Mahkemeye Sevk Edildiler

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden karı koca H.E. ve M.E. tutuklandı. Diğer şüpheliler M.E., M.Ö., M.Ö.Y., E.İ.K. ve Ö.V.Ç. ise adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !