Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Manisa’da Çıkan Yangında Hemşire Hayatını Kaybetti

Manisa’nın Salihli ilçesinde bir evde çıkan yangında, 48 yaşındaki hemşire Dilek Yılmaz tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 20.11.2024 - 11:01 Güncelleme: 20.11.2024 - 11:01
Manisa’da Çıkan Yangında Hemşire Hayatını Kaybetti

Manisa’nın Salihli ilçesi Sağlık Mahallesi’nde, 5 katlı bir binanın zemin katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, çevrede paniğe neden olurken, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Dumandan Etkilenen Hemşire Hastaneye Kaldırıldı

Yangına, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Salihli Amirliği ekipleri müdahale etti. Evde yalnız yaşadığı öğrenilen 48 yaşındaki Dilek Yılmaz, yangında dumandan etkilenip vücudunda yanıklar oluştu. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Yılmaz, Salihli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Dilek Yılmaz, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Yılmaz’ın hemşire olduğu ve özel bir bakım evinde çalıştığı öğrenildi.

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Yangın sırasında yalnız olan Yılmaz’ın ölümü, mahalle halkını yasa boğdu.

Hemşirelik Mesleğine Veda

Hemşire Dilek Yılmaz’ın ani ölümü, meslektaşlarını ve sevenlerini derinden üzdü. Yangının çıkış sebebi yapılacak incelemeler sonrası netlik kazanacak.

Manisa’da Çıkan Yangında Hemşire Hayatını Kaybetti

Manisa’da Çıkan Yangında Hemşire Hayatını Kaybetti

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !