Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde çıkan orman yangını, Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın sonucu yaklaşık 10 hektarlık alan zarar gördü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 30.07.2024 - 20:08
Güncelleme: 30.07.2024 - 20:08
Yangın, öğleden sonra Tavşanlı ilçesine yaklaşık 45 kilometre uzaklıktaki Gevrekler ile Kırıkkavak arasındaki bozuk ormanlık alanda çıktı. Çevreden yangını fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye hemen Orman İşletme Müdürlüğüne ait ilk müdahale aracı ve arazözler sevk edildi.
Tavşanlı ve Harmancık Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler, bölgedeki maden şirketi personeli ve Balıköy beldesi itfaiye aracının koordineli çalışması sayesinde yangın yaklaşık 1 saatte kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangında yaklaşık 10 hektarlık alan zarar gördü.
Yangının çıkış sebebi henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Yetkililer, yangının çıkış nedenini tespit etmek için incelemelerini sürdürüyor.

