Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Akaryakıta zam geliyor. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzine Perşembe gününden itibaren zam gelecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.02.2026 - 09:54
Güncelleme: 10.02.2026 - 09:54
Döviz kurlarında yaşanan oynaklık ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik, akaryakıt fiyatlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre, akaryakıt fiyatlarına perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,55 TL’lik zam yapılması bekleniyor.
Gazeteci Olcay Aydilek’in aktardığı bilgilere göre, uluslararası petrol fiyatlarında belirgin bir düşüş yaşanmaması halinde söz konusu artışın benzine yansıtılması öngörülüyor. Zam beklentisi, araç sahiplerini bir kez daha tedirgin ederken, akaryakıt fiyatlarındaki artışın enflasyon üzerindeki etkisi de yakından takip ediliyor.
Yetkililer, fiyat değişimlerinin döviz kuru ve küresel piyasalardaki gelişmelere bağlı olarak netlik kazanacağını belirtiyor.
Denizli'de güncel akaryakıt fiyatılarına göre benzin 57 lira 17 kuruşa, motorin 59 lira 67 kuruşa satılıyor.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir