Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Denizli'nin Beyağaç ilçesinde meydana gelen trajik bir olayda, yalnız yaşayan 82 yaşındaki Ümmü Güden, evinde çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Sazak Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, yangına müdahale için sevk edilen itfaiye destek aracı yoğun sis nedeniyle yolda devrildi. Araçta bulunan 3 itfaiye erinden biri ağır yaralanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 13.02.2024 - 20:15
Güncelleme: 13.02.2024 - 20:15
Sabahın erken saatlerinde meydana gelen yangın, komşularının ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alınmaya çalışıldı. Ancak, Ümmü Güden'in evinde çıkan yangın sonucu dumandan etkilenerek hayatını kaybettiği belirlendi.
Yangına müdahale için gönderilen itfaiye destek aracı, yoğun sis nedeniyle yolda devrilerek ekibin mücadelesini daha da zorlaştırdı. Araç içerisinde bulunan 3 itfaiye erinden biri ağır yaralanarak Kale ilçesindeki Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, yangının sebepleri ve itfaiye aracının devrilme nedeni üzerinde detaylı incelemeler sürdürülmektedir.