Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

İzmir’de Dehşet! Cani Baba 3 Yaşındaki Çocuğunun Boğazına Bıçak Dayadı

Boşanma aşamasındaki kocası tarafından tehdit edilen Fatma A., 3 yaşındaki çocuğunu kurtarmak için Burdur’dan İzmir’e geldi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 20.11.2024 - 06:57 Güncelleme: 20.11.2024 - 06:57
İzmir’de Dehşet! Cani Baba 3 Yaşındaki Çocuğunun Boğazına Bıçak Dayadı

İzmir’de yaşanan korkunç olayda, 32 yaşındaki Ş.A., eşi Fatma A.’yı görüntülü arayarak 3 yaşındaki oğlunun boğazına bıçak dayadı. Burdur’da yaşayan anne, telefonda izlediği bu korkunç anların ardından hemen harekete geçti. Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılarak büyük infial uyandırdı. Binlerce kişi olayı yetkililere duyurmak için paylaşım yaparken, cani baba hakkında öfke dolu mesajlar paylaşıldı.

Polis Hızla Harekete Geçti, Baba Tutuklandı

Olayın ardından İzmir’de yaşadığı belirlenen Ş.A., Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede yakalandı. Gözaltına alınan şahıs, silahla tehdit suçlamasıyla sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Şiddet Görüyordum, Çaresizdim"

Anne Fatma A., Burdur’dan İzmir’e gelerek çocuklarını teslim alma işlemleri için girişimlerde bulundu. Talihsiz anne, yaşadığı zorlukları anlatırken, "Eşimden sürekli şiddet görüyordum. Aylarca köşe bucak kaçmak zorunda kaldım. Uzaklaştırma kararları aldırdım ama bir türlü sonuç alamadım. En son olay basına yansıyınca çocuklar babalarından alındı" diye konuştu.

"Çocuklarımla Yeni Bir Hayat Kurmak İstiyorum"

Çocuklarının güvenliği için mücadele eden Fatma A., devletin yardımına ihtiyaç duyduğunu belirterek, "7 yaşındaki oğlum benimle birlikte, 3 yaşındaki oğlum ise bir başka kurumda. Çocuklarımın yanında olması gerekiyor. Onlara güzel bir hayat sağlamak istiyorum ama bunun için desteğe ihtiyacım var" dedi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !