Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
ABD yaptırımları sonrası motorine 2,5 TL zam geliyor. Rosneft ve Lukoil ambargosu fiyatları vurdu. Akaryakıt zammı 20 Kasım’da pompaya yansıyacak.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.11.2025 - 12:06
Güncelleme: 19.11.2025 - 12:06
Küresel enerji piyasalarında yaşanan sıcak gelişmeler ve uluslararası yaptırım kararları, akaryakıt tabelalarını bir kez daha değiştirmeye hazırlanıyor. Araç sahiplerinin bütçesini doğrudan etkileyecek olan büyük fiyat artışı için tarih ve miktar netleşti.
Denizli Haber – ABD’nin Rosneft ve Lukoil gibi büyük Rus petrol devlerine yönelik uygulamaya koyduğu ambargo, küresel akaryakıt piyasalarında baskı yarattı. ABD'nin Rusya'ya yönelik yaptırımları, uluslararası petrol ticaretini sekteye uğratarak fiyat artış beklentisini tetikledi.
KÜRESEL PİYASALARDA YAPTIRIM ETKİSİ HİSSEDİLİYOR
Uluslararası piyasalardaki dengelerin değişmesi pompaya yansımaya başladı. Özellikle rafineri kar marjlarının yükselmesiyle birlikte, bu artışların hızla tüketicilere zam olarak yansıdığı belirtiliyor.
MOTORİNE PERŞEMBE GECESİ ZAM GELİYOR
Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, perşembe gecesinden itibaren (20 Kasım 2025) motorinin litre fiyatına 2,5 TL zam yapılması bekleniyor. Sürücüler, artış öncesi depolarını doldurmak için istasyonların yolunu tutabilir.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir