Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Denizli’nin de aralarında bulunduğu 14 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonlarda 26 şüpheli yakalandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 02.08.2025 - 10:25
Güncelleme: 02.08.2025 - 10:25
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; 14 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendiğini ve 26 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
Adana, Aksaray, Ankara, Burdur, Çankırı, Denizli, Elazığ, İstanbul, Kahramanmaraş, Kayseri, Kırşehir, Mersin, Şanlıurfa ve Van’da İl Jandarma Komutanlıklarınca gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin; DEAŞ terör örgütüne üye oldukları, sosyal medya hesapları üzerinden örgüt propagandası yaptıkları ve terör örgütüyle bağlantılı sözde yardım kuruluşlarına finans sağladıkları tespit edildi.
Operasyonlarda çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyal ele geçirilirken, Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada; “Valilerimizi, Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı, Jandarma TEM Daire Başkanlığımızı, İl Jandarma Komutanlarımızı ve kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Yerlikaya, terörle mücadelenin yalnızca sahadaki operasyonlarla sınırlı olmadığını; güvenlik, istihbarat, iletişim ve uluslararası iş birliğini kapsayan çok boyutlu bir devlet refleksiyle yürütüldüğünü vurguladı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir