Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

4 ilin hırsızları yakayı ele verdi

4 ilin hırsızları yakayı ele verdi

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 12.07.2018 - 20:34 Güncelleme: 12.07.2018 - 20:34
4 ilin hırsızları yakayı ele verdi

Eskişehir’de düzenlenen hırsızlık operasyonunda, ülke genelinde çok sayıda evden hırsızlık yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli kadın yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Emek Mahallesi Kestanelik Sokak’ta, durumundan şüphelendiği Rukiye U.(26) ve Gamze Y.’yi takibe aldı. Ekipler, bir eve hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 2 şüpheliyi suçüstü yakaladı.

Gözaltına alınan zanlılardan Rukiye U.’nun 3 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı belirlenirken, Gamze Y.’nin ise Denizli Açık Cezaevi’nden firar ettiği, Adana ve Samsun’da işlediği 4 ayrı hırsızlık suçundan arandığı ve 9 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi.

Farklı illerde hırsızlık yaptıkları öne sürülen zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. İHA

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !