Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

3 ilde Tefecilik Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı

Tefecilere yönelik Erzurum, Ankara ve Denizli’de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 21.02.2026 - 11:28 Güncelleme: 21.02.2026 - 11:28
3 ilde Tefecilik Operasyonu: 6 Şüpheli Tutuklandı

Erzurum’un Pasinler ilçesi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “örgüt kurma, yönetme ve örgüt üyeliği ve yardım etme, tefecilik ve nitelikli yağma” suçlarına yönelik operasyon düzenlendi.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda, şüphelilerin faiz karşılığı para verdikleri, borçlu kişilere senet imzalattıkları ve bu senetler üzerinden icra takibi başlattıkları belirlendi. Şüphelilerin, alacaklarını tahsil etmek amacıyla zor kullandıkları, tahsil edemedikleri durumlarda ise mağdurlara ait mallara el koydukları tespit edildi.

Soruşturma kapsamında 16 Şubat tarihinde Erzurum’da 4, Ankara’da 1 ve Denizli’de 1 adres olmak üzere toplam 6 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 19 Şubat 2026 tarihinde Pasinler Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edilen 6 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !