Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de Dijital Yetkinlik Eğitimleri 2 Mart’ta Başlıyor
Denizli’de Dijital Yetkinlik E...
15:27Gülizar Biçer Karaca: Tütün üreticisi icra tehdidi altında
Gülizar Biçer Karaca: Tütün ür...
15:21Denizli'de Kazada Ölen Baba Oğul Defnedildi
Denizli'de Kazada Ölen Baba Oğ...
14:59Denizli’de On Binlerce Aileye Ramazan Kolisi
Denizli’de On Binlerce Aileye...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında on binlerce aileye gıda kolisi dağıtıyor. Başvurular 28 Şubat 2026’ya kadar online yapılabilecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.02.2026 - 14:59
Güncelleme: 20.02.2026 - 14:59
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferinde ihtiyaç sahibi ailelere yönelik gıda kolisi dağıtımını artırdı. Yıl boyunca sürdürülen sosyal destekler, Ramazan ayında en üst seviyeye çıkarıldı. “Ramazan paylaşmaktır” sloganıyla yürütülen çalışma kapsamında on binlerce gıda kolisi dar gelirli ailelerin mutfaklarına ulaştırılıyor.
Denizli’nin 19 ilçesi ve 616 mahallesinde sürdürülen destek programı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda titizlikle yürütülüyor. Belediyenin oluşturduğu online başvuru sistemi sayesinde vatandaşlar destek talebinde kolaylıkla bulunabiliyor.
SON BAŞVURU 28 ŞUBAT 2026
Ramazan gıda kolisi desteği için online başvurular 28 Şubat 2026 Cumartesi gününe kadar devam edecek. Başvurular www.denizli.bel.tr adresindeki “Başvurular” sekmesi ile https://cbs.denizli.bel.tr/gidaramazan/ adresi üzerinden gerçekleştiriliyor.
Hazırlanan kolilerde çay, şeker, pirinç, sıvı yağ, bulgur, fasulye, nohut, mercimek, salça, çorba ve makarna gibi temel gıda ürünleri yer alıyor. Amaç, dar gelirli ailelerin Ramazan ayında sofralarını rahatlıkla kurabilmesine katkı sağlamak.
“RAMAZAN PAYLAŞMAKTIR, KARDEŞLİKTİR”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini belirterek, “Ramazan ayında on binlerce ailemize ulaştıracağımız gıda kolileriyle, hem onların yüzünde bir tebessüm olmayı hem de sofralarına bereket katmayı hedefliyoruz. Ramazan paylaşmaktır, kardeşliktir. Denizlimizde hiçbir hemşehrimizin sofrası boş kalmasın istiyor, sosyal belediyecilik anlayışımızla bu kentin kaynaklarını yine bu güzel kentin insanına harcamaya devam ediyoruz” dedi.
Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca destek çalışmalarını aralıksız sürdürecek.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir