Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mahalle Panik Yaşadı
Buldan’da Boş Evde Yangın: Mah...
11:32Buldan’da Boş Evde Yangın Paniği
Buldan’da Boş Evde Yangın Pani...
11:23Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapılacak: 110 Milyon TL’lik Yatır...
Sarıkavak Köprüsü Yeniden Yapı...
10:45Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede Elektrik Kesintisi
Denizli’de 9 Mart’ta 3 İlçede...
Seri Katil Atalay Filiz'e Ankara'daki 2 cinayetten de tutuklama kararı verildi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 15.06.2016 - 22:27
Güncelleme: 15.06.2016 - 22:27
Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı cinayeti davasında İstanbul Nöbetçi Anadolu 8. Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanan Atalay Filiz, bu kez Ankara 2013 tarihinde işlenen cinayatlerle ilgili hakim karşısına çıktı.
Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan zanlı, Sincan 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya telekonferans yöntemiyle katıldı.
Seri cinayet zanlısı Atalay Filiz hakkında Ankara'daki çifte cinayet için de tutuklama kararı verildi.
Bu arada Filiz'in akıl sağlığıyla ilgili Adli Tıp'tan rapor istendi.
Tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı öldürdüğü iddia edilen Atalay Filiz'in, Ankara'da 16 Eylül 2013'te o dönem Tümgeneral olan Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ve onu ziyarete gelen kız arkadaşı Elena Radchikova'nın öldürülmesi olayına karıştığı da belirlenmişti.
Ankara'daki cinayetlerle ilgili yaklaşık 3 yıldır aranan Atalay Filiz'in, sahte kimlikle yurtdışına kaçtığı ve bir süre sonra geldiği İstanbul'da yaşamaya başladığı, çevresine kendisini farklı kimlikle tanıttığı belirtilmişti.
İzmir'in Menderes ilçesinde yakalanan Filiz, karayoluyla İstanbul'a getirilmişti.