Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisan’a Kadar Ceza Yok
APP Plakada Yeni Karar; 1 Nisa...
17:52Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Macit Görevinden Ayrı...
Tavas Belediye Başkan Yardımcı...
17:38Dijital Belgelerde Devrim: pdf to word Çözümleriyle Metinler...
Dijital Belgelerde Devrim: pdf...
17:37PPF Nedir Sorusu Araç Koruma Teknolojisine Olan İlgiyi Artır...
PPF Nedir Sorusu Araç Koruma T...
Üniversite öğrencisi C.D.'ye yönelik cinsel saldırı suçlamasıyla gündeme gelen Gökhan G.'nin dün akşam saatlerinde tutuklandığı öğrenildi. Olay günü gözaltına alınan G. ifadesinin alınması sonrası serbest bırakılmıştı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 28.05.2016 - 04:21
Güncelleme: 28.05.2016 - 04:21
Hürriyet'in haberine göre, Üniversite öğrencisi C.D.'ye yönelik cinsel saldırı suçlamasıyla gündeme gelen Gökhan G.'nin dün akşam saatlerinde tutuklandığı öğrenildi. Olay günü gözaltına alınan G. ifadesinin alınması sonrası serbest bırakılmıştı.
Metro Turizm'in Muğla-İstanbul seferini yapan otobüsünde iki gün önce yaşanan olaygündemi sarstı. Otobüste bulunan C.D., uyuduğu sırada mastürbasyon yapan muavin Gökhan G., olay günü ilk olarak jandarma tarafından gözaltına alındı.
'ŞEYTANA UYDUM YAPTIM' DEMİŞTİ
Eskihisar Jandarma Karakolu'ndaki ifadesinde suçlamaları reddeden G., şirket yetkililerine ise "Şeytana uydum yaptım" sözleri ile suçunu itiraf etmişti. Gökhan G., Gebze Adliyesi'nde ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakılmıştı.
Ancak dün akşam saatlerinde Gökhan G. için alınan gözaltı kararı işleme konuldu. G. çıkarıldığı, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Hakkında tutuklama kararı verilen Gökhan G.'nin İzmit'te bulunan Kandıra Cezaevi'ne götürüldüğü tahmin ediliyor.
NE OLMUŞTU?
Türkiye'de milyonlarca kişi, son 3 gündür otobüste yaşanan dehşet verici olayı konuşuyor. Muğla'da okuyan C.D.'nin İstanbul'da bulunan arkadaşının yanına gelmek üzere bindiği otobüste yaşadıkları şoke etti. Otobüsün feribotta olduğu sırada C.D. de koltuğunda uyuyordu. C.D.'nin ifadesine göre, olay sabaha doğru saat 05:40 sıralarında yaşandı. C.D., ifadesinde, uyuduğu esnada yanı başında oluşan sesler nedeni ile uyandı. C.D. uyandığı gibi Gökhan G.'nin hemen yakınında mastürbasyon yaptığını gördü. Genç kadının çığlık atması ile ortalık karıştı. O sırada G.'nin sıvıları C.D.'nin üzerine ve koltuğuna geldi. Olay hemen jandarmaya bildirildi. Feribotun Eskihisar İskelesi'ne yanaşması ile Gökhan G. gözaltına alındı.
Otobüste yaşanan dehşeti gündeme taşıması ile, başta sosyla medya olmak üzere bir çok alanda konu tartışılmaya başlandı.
Olay ile ilgili Metro Turizm'den de, hem C.D.'den, hem kamuoyundan özür dilendi.
METRO DA DAVACI OLDU
Bu arada, Gökhan G.'nin soruşturmaya konu suçu nedeni ile Metro Turizm A.Ş'nin de Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduğu anlaşıldı. Şirket adına savcılığa yapılan başvuruda Gökhan G.'den şikâyetçi olundu, hakkında dava açılması istendi.