Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Şehit Düşen İzmir Özel Harekat Polisi Hüseyin Şimşek Son Yolculuğuna Uğurlandı

İzmir Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nde görevli Kıdemli Başpolis Hüseyin Şimşek (49), Suriye Görev Gücü'nde geçici olarak görev alırken bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen roket saldırısında yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şimşek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 05.10.2023 - 20:53 Güncelleme: 05.10.2023 - 20:53
Şehit Düşen İzmir Özel Harekat Polisi Hüseyin Şimşek Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Şimşek'in 5 Ekim 2023 günü, Suriye'de teröristlerin taciz atışı sonucu yaralandığı ve Gaziantep Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği belirtildi. Şehidin naaşı, Gaziantep'te düzenlenen uğurlama töreninin ardından memleketi İzmir'e getirilerek son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit polis Hüseyin Şimşek'in İzmir Buca'daki evine Türk Bayrağı asılırken, Buca Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. Şehidin evinin önünde toplanan yakınları, Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii'nde gerçekleştirilen törenin ardından Şimşek'in naaşını Bornova İşıkkent Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Arkadaşı Mustafa Güngör, Şimşek'in vatanını, milletini ve bayrağını çok seven bir kişi olduğunu belirterek, "Oraya göreve gitti. Emekliye gelmesine rağmen emekli olmuyordu. Vatanını, bayrağını çok seven bir kardeşimizdi. Bir Hüseyin gider, bin Hüseyin gelir. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

Şehit polis Hüseyin Şimşek'in vatan ve görev uğruna verdiği yaşam mücadelesi, Türkiye'nin yüreklerini dağlarken, milletimiz bir kez daha şehitlerine olan minnet ve şükran duygularını yüreklerinde hissetti.




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !