Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Akü Sağlığını Koruma Yöntemleri
Akü Sağlığını Koruma Yöntemler...
16:43Denizli'de 8 aydır kapalı olan hayvan pazarı yeniden açıldı
Denizli'de 8 aydır kapalı olan...
16:34Denizli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde İl Müdürü değiş...
Denizli Çevre ve Şehircilik İl...
16:20Denizli’de 890 Öğrenciye Siber Güvenlik Eğitimi
Denizli’de 890 Öğrenciye Siber...
Denizlili genç müzisyen ve besteci Musa Uçak, ‘Bir Dert Bıraktın’ isimli şarkının klibiyle büyük beğeni toplamıştı. Çalışmalarına devam eden Uçak, ikinci klibi olan ‘Zamansız Saatler’i de sevenleri ile buluşturdu. Klip yayınlandığı andan itibaren yine ilgiyle izlendi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 20.11.2023 - 21:07
Güncelleme: 20.11.2023 - 21:07

Denizlili genç sanatçı Musa Uçak’ın kendi bestesi olan şarkının ilk klibini geçtiğimiz yıl Şubat ayında yayınlamıştı. Netd Müzik gibi bir çok ünlü platformda da yayınlanan şarkı ve klip kısa sürede dillere pelesenk olmuştu. Sevilen sanatçı tıpkı ilk şarkısında olduğu gibi yine söz, müzik ve bestesi kendisine ait olan şarkısına özel bir klip çekti. Klip Youtube’da yine ilk andan itibaren severek izlenmeye ve dinlenmeye başladı.

“EN İYİSİ İÇİN ÇABALADIK”
Klibin çekimi ve süreci anlatan genç müzisyen Musa Uçak, “Gelen tepkiler çok güzel. Ekip olarak biraz uzun, zorlu ve bir o kadar da keyifli bir süreçten sonra klibimizi hazırlayabildik. Mühendislikten arta kalan zamanlarda verdiğim uğraşlar ve ekibimdeki herkesin elini taşın altına koymasıyla en iyisi için çok uğraştık. Ekibime ve yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KENDİ ŞARKILARIMI SESLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİM”
Klibin çekimlerini 3 farklı mekanda gerçekleştirdiklerini belirten Uçak, “Bunlardan biri olan Polat Thermal Hotel'e de teşekkürlerimi iletmek isterim. Kendi bestelerimden ikincisi ile tekrar izleyicinin karşında olmak çok heyecan verici. İlk klibimi Netd Youtube kanalında yayınlamıştım. Bu sefer kendi youtube kanalımdan devam etmek istedim. İzleyicilerimize keyifli izlemeler dilerim. Umarım yolun sonu çok güzel yerlere çıkar. Kendi şarkılarımı sergilemeye devam edeceğim” diyerek sözlerini noktaladı.

Serhat KÖSE