Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Atatürk Anısına Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

Pamukkale Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 86. yılına özel olarak düzenlediği etkinlikte, Atatürk’ü anmak ve hatırasını yaşatmak adına 10 Kasım’da 2 mahallede binlerce fidanı toprakla buluşturdu. Zeytinköy ve Aktepe mahallelerinde gerçekleştirilen etkinlik, bölge halkı ve protokol üyelerinin katılımıyla anlamlı bir gün yaşattı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 10.11.2024 - 19:39 Güncelleme: 10.11.2024 - 19:39
Atatürk Anısına Binlerce Fidan Toprakla Buluştu

Pamukkale Belediyesi’nin ilk fidan dikim etkinliği, Zeytinköy Mahallesi 4043 ve 4044/1 sokaklarında düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, CHP İl Başkanı Ali Osman Horzum gibi isimlerin katıldığı etkinlikte 1011 adet zeytin, ıhlamur, lavanta ve biberiye fidanı toprakla buluştu. Başkan Ertemur konuşmasında, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak, fikirlerini ve mirasını yaşatmak bizim için büyük bir onurdur,” dedi ve Cumhuriyet’i yaşatma kararlılıklarını bir kez daha vurguladı.

PAMUKKALE’DE 10 KASIM’DA BİNLERCE FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Aktepe’de 1938 Fidanla Atatürk’e Saygı

Etkinliğin ikinci durağı Aktepe Mahallesi oldu. Kurudere Parkı ile 2421 sokaktaki park alanında yapılan fidan dikiminde bu kez 1938 adet ceviz, ıhlamur, zeytin, lavanta ve biberiye fidanı dikildi. Başkan Ertemur ve protokol üyeleri, çocuklarla birlikte fidan dikerek can suyu verdi. Başkan Ertemur, “Atatürk’ün bize emanet ettiği Cumhuriyet’i her zaman koruyacağız ve onun değerlerini nesilden nesile aktaracağız,” diyerek etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

PAMUKKALE’DE 10 KASIM’DA BİNLERCE FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU

Fidanlar Atatürk’ün Hatırasını Yaşatacak

Pamukkale Belediyesi’nin kendi fidanlığında yetiştirdiği bitkilerin bu anlamlı günde toprakla buluşması, bölge halkının yoğun katılımı ve çocukların da yer aldığı etkinliklerle 10 Kasım’ı daha özel kıldı. Başkan Ertemur, bu etkinliklerin gelecekte de devam edeceğini ve Atatürk’ün hatırasını yaşatmaya devam edeceklerini belirtti.

 




Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !