Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Pamukkale’de Ramazan Öncesi İbadethaneler Temizlendi

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki tüm ibadethanelerde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 13.02.2026 - 17:19 Güncelleme: 13.02.2026 - 17:19
Pamukkale’de Ramazan Öncesi İbadethaneler Temizlendi

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçe genelindeki tüm ibadethanelerde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Cami ve cemevi ayrımı yapılmadan yürütülen çalışmalarla ibadet alanları Ramazan ayının manevi atmosferine uygun şekilde hazırlandı.

RAMAZAN ÖNCESİ TÜM İBADETHANELERDE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ

Pamukkale Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların sağlıklı ve ferah ortamda ibadet edebilmesi için ilçe genelindeki ibadethanelerde kapsamlı temizlik ve bakım çalışması yaptı. Yıl boyunca sürdürülen temizlik hizmetleri, Ramazan öncesinde en üst seviyeye çıkarıldı.

CAMİ VE CEMEVİ AYRIMI YAPILMADI

Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hareket eden Pamukkale Belediyesi, hizmet sunumunda fırsat eşitliği ilkesini ön planda tuttu. İlçedeki tüm inanç gruplarının huzur içinde ibadet edebilmesi için cami ve cemevi ayrımı yapılmadan tüm ibadet alanları aynı standartlarda temizlendi.

TÜM İBADETHANELER DİP BUCAK TEMİZLENDİ

Çalışmalar kapsamında halılar hijyenik yöntemlerle yıkandı. Camlar, minber ve mihrap alanları detaylı şekilde temizlendi. Vatandaşların ortak kullanım alanları ise tamamen dezenfekte edildi.

BAHÇE VE ÇEVRE DÜZENLEMELERİ DE YAPILDI

İbadethanelerin iç temizlik çalışmalarının yanı sıra dış alanlarda da bakım yapıldı. Bahçelerde ağaç budama ve bitki bakımı gerçekleştirildi. Çevre düzenleme çalışmalarıyla ibadethane avluları estetik görünüme kavuşturuldu.

ALİ RIZA ERTEMUR: “HUZUR İÇİNDE İBADET ÖNCELİĞİMİZDİR”

Ali Rıza Ertemur, Ramazan ayının birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini belirterek, “Pamukkale, hoşgörünün ve kardeşliğin merkezidir. Bizim belediyecilik anlayışımızda kimseyi geride bırakmak, hiçbir mahallemizi veya inancımızı diğerinden ayırmak yoktur. Cami de bizimdir, cemevi de bizimdir. Ramazan ayının bereketini ve huzurunu tüm hemşehrilerimizin aynı konforda yaşaması için ekiplerimizle sahadayız. Amacımız, vatandaşlarımızın ibadetlerini hijyenik ve huzurlu bir ortamda yerine getirmelerini sağlamaktır. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !