Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Çavuşoğlu Talimat Verdi; Beslenme Desteği Başvuruları Uzadı
Çavuşoğlu Talimat Verdi; Besle...
13:21105 Kiloya Çıkmıştı, 9 Ayda 30 Kilo Verdi
105 Kiloya Çıkmıştı, 9 Ayda 30...
13:15Karahasanlı’da 7 Bin Kişilik İftar Sofrası Kuruldu
Karahasanlı’da 7 Bin Kişilik İ...
11:50Benzin ve motorine zam geldi
Benzin ve motorine zam geldi
Denizli'de İYİ Parti'nin Honaz Belediye Başkan adayı Enver Kiraz, partisinden istifa etti. Ak Parti'den İYİ Parti'ye transfer olan Kiraz istifa haberi şok etkisi yarattı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 21.01.2024 - 05:06
Güncelleme: 21.01.2024 - 05:06
Geçtiğimiz Perşembe günü Ankara'da İYİ Parti genel merkezinde yapılan görüşmeler sonucu İYİ Parti Honaz Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Enver Kiraz, partisinden istifa etti.
ROZET TAKMA TÖRENİ SONRASI İSTİFA ETTİ
Ak Parti'den İYİ Parti'ye geçen Kiraz, istifasını bugün yapılan rozet takma töreninin ardından gelmesi şok etkisi yarattı. Kiraz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Kıymetli Honaz halkımıza 31 Mart yerel seçimleri için vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh ile belediye başkanlığına aday olmaya karar vermiştim. Bu kapsamda Honaz’a güzel hizmetler yapabilmek için İyi Parti’nin teklifini kabul etmiştim. Ancak gelinen bu aşamada parti içi yaşanan sıkıntıların aşılmayacak boyutta olduğunu görüyorum. Ekip arkadaşlarımla yaptığımız istişareler sonucu aday olmamaya karar verdim. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bizlere gönüllerini açan, destek vereceğini ifade eden herkesin haklarını helal etmesini istiyorum. Honaz'a hizmet etmek için yola çıkan tüm adaylara eşit mesafede olacağımı belirtir, hepsine başarılar dilerim" dedi.