Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de ortak eylem: “Artık yeter, öldürülmek istemiyoruz...
Denizli’de ortak eylem: “Artık...
11:46Denizli’de balkondaki kombi alev aldı
Denizli’de balkondaki kombi al...
11:35Denizli’de 5 Mart elektrik kesintisi: Mahalle mahalle liste
Denizli’de 5 Mart elektrik kes...
11:28Merkezefendi Meclisi’nde 2026 Yılı Ücret Tarifeleri Kabul Ed...
Merkezefendi Meclisi’nde 2026...
Milliyetçi Hareket Partisi 28. Dönem Denizli Milletvekili Aday Adayı Ebru Leman Kalkan, ilçelerde teşkilatlarla bir araya gelerek, istişarelerde bulundu. MHP’li Kalkan “Milletimizle birlikte yarına huzur için durmadan yorulmayacağız, yılmayacağız, başaracağız” dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 24.03.2023 - 02:06
Güncelleme: 24.03.2023 - 02:06
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Türkiye Genel Seçimleri için MHP 28. Dönem Denizli Milletvekili Aday Adayı olan Ebru Leman Kalkan, ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşlarla ve teşkilatlarıyla bir araya gelip, bilgi alışverişi yapıyor, istişarelerde bulunuyor. Bu çerçevede MHP’li Ebru Leman Kalkan, Pamukkale, Çal, Çivril, Acıpayam ve Tavas ilçelerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılandı.
.jpeg)
“Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz”
MHP’li Kalkan, yaptığı ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kendisine gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden MHP’li Kalkan, “Öncelikle samimiyetleri ve hoş sohbetlerinden dolayı, yediden yetmişe tüm dava arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ediyorum ve hayırlı Ramazanlar diliyorum. Pamukkale, Çal, Çivril, Acıpayam ve Tavas ilçelerimizi ziyaret ettik. Kutlu davamızın neferleriyle, hemşerilerimizle bir araya geldik. Bilgi alışverişi yapıyor, istişarelerde bulunuyoruz. Hepimiz bugün Türkiye’mizin, 2023 hedeflerini gerçekleştirmek adına büyük bir heyecanla ve emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz. Önümüze gelen tüm engelleri birlikte aşacağız. Milletimizle birlikte yarına huzur için durmadan yorulmayacağız, yılmayacağız, başaracağız” dedi.

.jpeg)