Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Deva Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mirza, Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Av. Fesih Can ve teşkilat üyeleri ile beraber Çınar esnafını ziyaret etti. Mehmet Mirza, “Günün her saati vatandaşlarımızla buluşarak sorunlarını dinliyoruz. Biz sorunları çözmek adına projelerimizi anlatıyoruz. Projelerimiz çok büyük ilgi görüyor. İnşallah 31 Mart’ta Denizli’yi Deva belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 19.03.2024 - 05:44
Güncelleme: 19.03.2024 - 05:44
Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Deva Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mirza ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Av. Fesih Can,31 Mart 2024'te yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyorlar. Merkezefendi Belediyesi Çınar Esnafını ziyaret ederek esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandılar.

DENİZLİ’Yİ DEVA BELEDİYECİLİĞİ İLE TANIŞTIRACAĞIZ
Deva Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mirza “Vatandaşımızın, esnafımızın istek ve önerilerini dinliyoruz. Çalışmalarımız halkımızın ve esnafımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmesi yönündedir. Günün her saati vatandaşlarımızla buluşarak sorunlarını dinliyoruz. En büyük sorun hayat pahalılığı. Biz sorunları çözmek adına projelerimizi anlatıyoruz. Projelerimiz çok büyük ilgi görüyor. İnşallah 31 Mart’ta Denizli’yi Deva belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.

‘TÜM SORUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’
Deva Partisi Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Av. Fesih Can “Esnafımız zor bir süreçten geçiyor. İnşallah göreve gelmemiz halinde tüm bu sorunların üstesinden gelmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi
