Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. kattan kendini boşluğa bıraktı
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. k...
17:50DTO iftarında Denizli iş dünyası tek sofrada buluştu
DTO iftarında Denizli iş dünya...
17:41Çameli’de “bereket” görüntüsü: Asfalttan su çıktı
Çameli’de “bereket” görüntüsü:...
17:33Ege güven endeksi açıklandı: Ertemur 5. sırada
Ege güven endeksi açıklandı: E...
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yapılan bir düğünde fanatik Galatasaraylı olan damat Kerem Kara’ya sürpriz yapan Fenerbahçeli gelin Satu Kara, düğün esnasında sarı kırmızılı forma giyerek düğünde oynamaya devam etti. Sürpriz karşısında çok mutlu olan damat Kerem Kara, bundan sonra ailecek Galatasaraylı olduklarını söyledi.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 01.02.2023 - 21:53
Güncelleme: 01.02.2023 - 21:53
Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı Belenardıç mahallesinde geçtiğimiz günlerde evlenen genç çiftin evliliklerinde güzel ve renkli dakikalar yaşandı. Denizli’de yeniden yaşam merkezinde çalışan Satu ile Kerem, birbirlerini severek evlenme kararı verdiler. Yapılan hazırlıkların ardından Belenardıç mahallesinde düğün yapan 27 yaşındaki çift, gece boyunca gönüllerince eğlendi. Düğünün ortasında Fenerbahçeli olan gelin Satu Kara, gelinliğin üstüne Galatasaray forması giydi. Fanatik Galatasaraylı olan damat Kerem Kara, bu jest karşısında çok mutlu oldu ve eşine sarıldı. Satu ve Kerem çifti daha sonra uzun süre sarı kırmızılı forma ile oynayarak geceye renk kattılar.
Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunun altını çizen damat Kerem Kara, ‘’ Eşim fanatik Galatasaraylı olduğumu bildiği için benden habersiz böyle güzel bir sürpriz hazırlamış. Sahnede bir anda öyle görünce çok mutlu oldum. Düğünümüze katılanlarla birlikte çok güzel dakikalar geçirdik. Bundan sonra ailecek sarı kırmızı takımımızı tutuyoruz’’ dedi.
Gelin Satu Kara da eşine böyle bir sürpriz yaptığı için herkesin kendisini takdir ettiğini belirterek önemli olanın mutlu olmak ve eğlenmek olduğunun altını çizdi.