Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. kattan kendini boşluğa bıraktı
Denizli'de 2 çocuk annesi 5. k...
17:50DTO iftarında Denizli iş dünyası tek sofrada buluştu
DTO iftarında Denizli iş dünya...
17:41Çameli’de “bereket” görüntüsü: Asfalttan su çıktı
Çameli’de “bereket” görüntüsü:...
17:33Ege güven endeksi açıklandı: Ertemur 5. sırada
Ege güven endeksi açıklandı: E...
Denizlispor, TFF 1. Lig'in 7. Haftasının kapanış maçında konuk ettiği Samsunspor'a mağlup oldu(2-3). Yeşil siyhalılar. 12. dakikada Mayi'nin golüyle öne geçtiği maçta ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle üst üste ikinci yenilgisini aldı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.09.2021 - 03:59
Güncelleme: 27.09.2021 - 03:59
TFF 1. Lig'in 7. Haftasının kapanış maçında Denizlispor, sahasında Samsunspor'u konuk etti. Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Horoz. 12. dakikada Gökhan Süzen'in ortasında Mayi'nin kafasıyla attığı golle öne geçti(0-1).
İlk yarısı bu şekilde biten maçta konuk ekip 48. dakikada Yasin Öztekin'in golüyle maçta eşitliği sağladı. 71'de Oğuz Yılmaz'ın Tomone'ye yaptığı faulde kazanılan penaltıda Hasan Kılıç, Samsunspor'u öne geçirdi(1-2). Bu golden 4 dakika sonra ise Ömer Şişmanoğlu, attığı şık golle maçta bir kez daha eşitliği sağladı(2-2). Maçta son sözü ise 77. dakikada Melih kaydetti. Yasin'in ceza sahasına ortasında kaleci Adam Stachowiak'ın müdahale edemediği topu tamamlayan Melih maçın skorunu belirledi(2-3).
Bu skorla Horoz, üst üste ikinci yenilgisini aldı ve 6 puanda haftayı 16.sırada tamamladı.