Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Tavas Belediyesi, 20 mahallede bulunan toplam 47 işyeri ve baz istasyonu yerini ihale yoluyla kiraya vermeye hazırlanıyor. İhale, 26 Temmuz Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirilecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 18.07.2024 - 06:03
Güncelleme: 18.07.2024 - 06:03
Denizli Haber - Tavas Belediyesi, Yeni Mahalle, Samanlık, Karahisar, Kızılca, Kızılcabölük, Nikfer, Solmaz, Ulukent, Aydoğdu, Baharlar, Çağırgan, Derinkuyu, Gümüşdere, Güzelköy, Horasanlı, Medet, Sofular, Vakıf ve Yorga Mahallelerinde bulunan işyerlerini ihale usulüyle kiraya verecek. Ayrıca Kızılcabölük, Pınarlar ve Nikfer Mahallelerindeki baz istasyon yerleri de kiraya verilecek.
İhale Detayları ve Tarihi
Toplam 47 kalemden oluşan ihale, 26 Temmuz Cuma günü saat 14.30’da başlayacak ve Belediye Encümeninin huzurunda, Belediye Meclis toplantı salonunda yapılacak. İhalenin aynı gün tamamlanamaması durumunda, ertesi gün aynı saat ve yerde devam edecek. İhalede taliplisi çıkmayan taşınmazlar, ihale tarihinden itibaren 15 gün içinde pazarlık usulü ile kiraya verilecek.
İhale Şartnamesi ve Başvuru Bilgileri
İhale şartnamesi, mesai saatleri içinde Tavas Belediyesi Emlak ve İstimlâk Müdürlüğü’nde görülebilir. İhale şartnamesi ayrıca 250,00 TL bedelle satın alınabilir. İhaleye katılmak isteyenler, şartnameyi inceleyerek başvuru yapabilirler.