Denizli’de halk otobüsünde duman alarmı: Yolcular tahliye edildi

Denizli'de seyir halindeki belediye halk otobüsünün motorundan duman yükseldi. Sürücü ve bir vatandaşın hızlı müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü.

Denizli’de Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı’nda seyir halindeki bir halk otobüsünün motor bölümünden duman yükseldi. Sürücü aracı kenara çekip yolcuları indirirken, çevredeki bir vatandaş yangın tüpüyle ilk müdahaleyi yaptı. Alevler büyümeden söndürülürken yolcular başka bir otobüse aktarıldı.

Denizli Haber – Olay, plakası 20 BLD 01 olan halk otobüsünde meydana geldi. Motor kısmından çıkan dumanı fark eden sürücü, aracı güvenli alana alarak tahliyeyi sağladı. Panik yaşanmasına izin vermeyen hızlı müdahale, yangının büyümesini önledi.

OLAY YERİNDE HIZLI MÜDAHALE
Çevredeki bir vatandaşın yangın tüpü ile yaptığı ilk müdahalenin ardından alevler kısa sürede kontrol altına alındı.

HABERİN TAMAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Denizli Merkezefendi halk otobüsü yangın Şemikler