Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Motorine Zam Kapıda! Bu Gece Yarısı Geliyor
Motorine Zam Kapıda! Bu Gece Y...
19:42Denizli’de eski belediye başkanı hayatını kaybetti
Denizli’de eski belediye başka...
18:22Taşdelen’de Çilingir Hizmetleri Acil Durumların Vazgeçilmezi
Taşdelen’de Çilingir Hizmetler...
17:23Babadağ Belediyesi Sahada: Altyapı ve Yol Güvenliği Güçleniy...
Babadağ Belediyesi Sahada: Alt...
Denizli'de seyir halindeki belediye halk otobüsünün motorundan duman yükseldi. Sürücü ve bir vatandaşın hızlı müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 07.11.2025 - 11:55
Güncelleme: 07.11.2025 - 11:55
Denizli’de Merkezefendi ilçesi Şemikler Mahallesi Cinkaya Bulvarı’nda seyir halindeki bir halk otobüsünün motor bölümünden duman yükseldi. Sürücü aracı kenara çekip yolcuları indirirken, çevredeki bir vatandaş yangın tüpüyle ilk müdahaleyi yaptı. Alevler büyümeden söndürülürken yolcular başka bir otobüse aktarıldı.
Denizli Haber – Olay, plakası 20 BLD 01 olan halk otobüsünde meydana geldi. Motor kısmından çıkan dumanı fark eden sürücü, aracı güvenli alana alarak tahliyeyi sağladı. Panik yaşanmasına izin vermeyen hızlı müdahale, yangının büyümesini önledi.
OLAY YERİNDE HIZLI MÜDAHALE
Çevredeki bir vatandaşın yangın tüpü ile yaptığı ilk müdahalenin ardından alevler kısa sürede kontrol altına alındı.
YOLCULAR GÜVENLİ ŞEKİLDE TAHLİYE EDİLDİ
Sürücü, dumanı fark eder etmez otobüsü yol kenarına çekerek yolcuları hızla indirdi. Yolcular mağdur edilmeden başka bir otobüse alındı ve güzergâhlarına devam etti.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir