Denizli’de Ege Bölgesi’nin 2 bin 571 metreyle en yüksek noktası olan Honaz Dağı, yılın ilk kar yağışını aldı. Geçtiğimiz hafta sonu yağan yağmurun ardından düşen hava sıcaklıkları, Honaz Dağı’nın zirvesini beyaza bürüdü. Kar kalınlığının 10 santimetreye kadar ulaştığı bildirildi.
Kasım Ayında Kış Kendini Gösterdi
Sıcak geçen bir Kasım ayının ardından Denizli, soğuyan hava ve kar yağışıyla kışı hissetmeye başladı. Denizli’yi çevreleyen Honaz Dağı, Çökelez Dağı ve Karcı Dağı, kar yağışıyla birlikte beyaza bürünerek görsel bir şölen sundu.

Sıcaklık Gece Sıfırın Altına Düşecek
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre, Denizli’nin bazı ilçelerinde gece sıcaklıklarının 0 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Yağışlı havanın hafta sonuna kadar etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor.
Vatandaşlar Kar Şaşkınlığı Yaşadı
...