Otomobil 30 Metrelik Uçuruma Yuvarlandı; 5 yaralı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yağış nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, 30 metrelik uçuruma düştü. Kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi. Pamukkale–Karahayıt yolu üzerinde seyir halinde olan otomobil, yağışlı havanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Sarp araziye yuvarlanan otomobilde mahsur kalan yaralılara ulaşmak için ekipler özel kurtarma ekipmanlarıyla çalışma başlattı.

Yoğun ve titiz çalışmalar sonucunda araçta bulunan, aralarında 2 çocuğun da yer aldığı toplam 5 kişi yaralı olarak bulundukları yerden kurtarıldı. Sedye ile uçurumdan yukarı taşınan yaralılar, olay yerinde bekleyen 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Pamukkale kaza Denizli uçurum kazası Karahayıt yolu Denizli trafik kazası Pamukkale haberleri