Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Sigaraya dev zam! En düşüğü 100 TL oldu
Sigaraya dev zam! En düşüğü 10...
18:15Denizli'de seyir halindeki kamyonet yandı
Denizli'de seyir halindeki kam...
18:09Modern Projelerde Kiralık Platform Kullanımının Önemi
Modern Projelerde Kiralık Plat...
18:07KÜLLİYE’DEN CANLI: BİR RAMAZAN AKŞAMI
KÜLLİYE’DEN CANLI: BİR RAMAZAN...
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yağış nedeniyle kontrolden çıkan otomobil, 30 metrelik uçuruma düştü. Kazada 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 12.01.2026 - 11:27
Güncelleme: 12.01.2026 - 11:27
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen trafik kazası yürekleri ağza getirdi. Pamukkale–Karahayıt yolu üzerinde seyir halinde olan otomobil, yağışlı havanın etkisiyle sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 30 metrelik uçuruma yuvarlandı.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Sarp araziye yuvarlanan otomobilde mahsur kalan yaralılara ulaşmak için ekipler özel kurtarma ekipmanlarıyla çalışma başlattı.
Yoğun ve titiz çalışmalar sonucunda araçta bulunan, aralarında 2 çocuğun da yer aldığı toplam 5 kişi yaralı olarak bulundukları yerden kurtarıldı. Sedye ile uçurumdan yukarı taşınan yaralılar, olay yerinde bekleyen 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yaralıların ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir