© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli'de Köpeği Balkona Kilitleyip Tatile Gittiler

Denizli’de Annesi hastalandığı için sahipleri tarafından evin balkonuna bırakılan golden retriever cinsi köpek mahalleyi ayağa kaldırdı.

Denizli ilçesi Gerzele mahallesinde tatile giden ev sahipleri köpeklerini balkona bıraktılar. Mahalleli bir gün boyunca duydukları inleme sesinin kaynağını araştırdıklarında, apartmanın balkonunda golden retriever cinsi köpeğin tek başına bırakıldığını anladı. Mahalleli Denizli Büyükşehir İtfaiye Ekiplerine haber vererek yardım istedi.  İtfaiyenin Büyükşehir Bahçelievler Şubesi ekipleri itfaiye merdiveniyle mahsur kalan köpeği balkondan kurtardı. Sokak hayvanları kliniği ekipleri de kurtarma çalışmalara katıldı

Komşuları tarafından bize yapılan aciklama; köpeğin sahibi tarafından balkona kilitlendiği ve köpek sahiplerinin tatile gittikleri şeklindeydi. Fakat işin gerçeği sonradan anlaşıldı. Köpeğin sahibi, annesi rahatsızlandığı için apar topar gitmek zorunda kaldıklarını, köpeğe bakmak için de birini görevlendirdiklerini söyledi. Biz konuyu araştırdık ve doğru olduğu kanaatine vardık. Köpek fazla narkazdan dolayı öldü. Narkozu vuran görevlilere köpeğin sahibi dava açmaya hazırlanıyor. 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER