© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Denizli’de Sessiz Bayram

Korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasında Ramazan Bayramı'nın ilk gününde Denizli sokakları sessiz kaldı.

Korona virüs tedbirleri kapsamında 81 ilde uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Denizli’de de Ramazan Bayramı'na 'sessiz merhaba' dedi. Çınar meydanı, Bayramyeri meydanı gibi alanlar geçmiş bayramlarda insanlarla dolup taşarken bu bayram hayvanlara kaldı.

Camiler boş kaldı

Yaklaşık 3 aydan beri Türkiye’de etkili olan ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs (COVİD-19) salgını nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı geçmiş yıllardan farklı olarak kutlanıyor. Geçtiğimiz yıllarda her bayram sabahı dolu olan camilerde bu sabah bayram namazı kılınmadı. Korona virüs salgını tedbirleri kapsamında bayram namazı kılınamayan Denizli kent merkezindeki Delikliçınar Camii’nden tekbir sesleri yükseldi.

POLİS GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALDI

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan kısıtlama kararının görüntüsü ile adeta hayalet şehri andırdı. bayram boyunca sürecek olan kısıtlamada polis tarafından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı başta olmak üzere ana arter ve caddelerde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER