© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Huzurun Adresi : Avşa Adası

Avşa Adası’nı bilmeyen yoktur diye düşünüyoruz. Ancak her ihtimale karşı bilmeyenler varsa bile biz size kısaca tasvirleyelim. Ülkemizin nadide güzelliklerinden birisi olan bu huzurlu ada Balıkesir ili sınırları içerisinde yer almakla birlikte, Türkiye’nin en çok sevilen adalarından birisidir. Sahip olduğu doğal güzellikleri bizlerle buluşturmaya devam eden Avşa Adası, ziyaretçilerine konaklama ve sosyal aktiviteler gibi pek çok da olanak sağlıyor. Yaz aylarında yoğun bir ilgi odağı haline gelen Avşa Adası pansiyon seçeneklerine Neredekal.com’ dan ulaşabilir, şimdiden keşfedeceğiniz güzelliklere önden bir rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Avşa Adası’na Neden Gitmelisiniz?

Bizlere Bizans ve Rumlardan kalma eşsiz güzelliklerini sunmaya devam eden adayı ziyaret etmek için çok sebebimiz var. Bunlardan birkaçı adada elde edilen üzümlerden yapılan tatlı şarapları, tertemiz masmavi denizi, ferah havası, sahil başından sonlarına doğru bizlere kucak açan, nezih eğlence mekanları ve huzura yolculuk yaptıran koylarıdır. Ayrıca ada içerisinde yer alan binbir renkteki çiçekler de sizleri kendisine çekecektir.

 

Avşa Adası’nda Konaklama Seçenekleri

Turizm cenneti olan adamızda konaklayabileceğiniz pek çok alan bulunuyor. Kimi merkezde yer alırken, kimi konaklama merkezleri de adanın biraz uzak mesafesinde kalmaktadır. Ancak her iki durumda da sizleri karşılayacak olan birçok harika tesis var. Avşa’ya geldiğinizde dilerseniz her şey dahil otellerde kalabilir, deniz yerine havuzu tercih edebilirsiniz. İsterseniz köylerde bulunan apart otellerde her şeyinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz. Avşa Adası pansiyon fiyatları hakkında bilgi edinip rezervasyon yaptırabilirsiniz. Bünyesinde barındırdığı beş yıldızlı Avşa Adası pansiyonları ve istediğiniz gün kadar kiralayabileceğiniz evler mevcutken, Avşa Adası’ndan evinize dönmek istemeyeceksiniz.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER