© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Kolay Bilet Hattı İle Uçak Bileti Almak Hızlı Ve Güvenilir

Kolay Bilet Hattı, müşterilerine farklı hava yollarının tüm güzergahlardaki uçuşlarına ve bilet fiyatlarına ulaşabilme imkanını sunuyor. Online uçak bileti sektöründe hizmet kalitesi ile dikkat çeken Kolay Bilet Hattı oldukça geniş bir kitleye ulaşmak ve en üst düzey müşteri memnuniyetini sağlamak için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kolay Bilet Hattı’nın uygun fiyat politikasından yararlanarak uçak bileti almak isteyen yolcular; Pegasus iletişim, THY iletişim, Anadolu Jet iletişim numaralarını arayarak ücretsiz bir şekilde hizmet alabiliyorlar. Çağrı merkezinde görevli olan müşteri temsilcilerine; gitmek istedikleri uçuş güzergahı, uçuş tarihi ve yolcu sayısı gibi bilgileri iletiyorlar. Ardından müşteri temsilcisi kendilerine en uygun uçuş seferleri hakkında bilgilendirmede bulunuyor. Yolcu hangi uçuşu tercih ettiğine karar verip müşteri temsilcisine belirttikten sonra uçak bileti satın alma işlemi hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Kolay Bilet Hattı Pegasus iletişim numarasını arayan yolcular Pegasus bilet değiştirme, bilet iptali, uçak içi ücretli ikramların satın alınması ve koltuk seçimi gibi işlemleri de ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar.

 

Pegasus Bilet Değiştirme İşlemleri Saniyeler İçerisinde Yapılıyor

 

Pegasus bilet değiştirme işlemleri yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Bak biletlerini eko ve avantaj paketlerinden birinden almış olan yolcular, Pegasus bilet değiştirme işlemlerini uçuş saatine en az 2 saat kala belirli bir ücret ödeyerek yapabiliyorlar. Uçuş saatine 2 saatten daha az bir sürenin kalmış olduğu durumlarda Pegasus bilet değiştirme ve iptal hakkı bulunmuyor. Uçak biletini ekstra paketten satın almış olan yolcular ise uçuşa 2 saat kalana kadar yapacakları iptal ve değişiklik işlemlerini herhangi bir ücret kesintisi yapılmadan gerçekleştirme avantajına sahip bulunuyorlar. Biletleme işlemlerinin tamamlanmasının ardından yolculara bagajlama haklarının ne kadar olduğuna dair bilgi veriliyor.

 

Pegasus Hava Yolları ülkemizde hava taşımacılığı sektörünün en iyi isimleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda ülkemizde ve dünya genelinde en fazla yolcu taşıyan hava yolu firmalarından biri olma özelliğini de taşıyor. Pegasus Hava Yolları’nın dünyanın en iyi hava yolu şirketlerinden biri olmasının altında yatan nedenler arasında; müşterileri için uyguladığı düşük fiyat politikası ve geniş hizmet ağı önemli bir rol oynuyor. Pegasus Hava Yolları Türkiye’de ve yurt dışında pek çok farklı noktaya düzenlediği sefer ile seyahatlerinde hava yolunu tercih eden yolcularına geniş bir ulaşım ağı ile hizmet vermeyi başarıyor. Ülkemizin ve dünyanın en önemli hava yolu şirketlerinden biri olan Pegasus Hava Yolu sektörde faaliyete başladığı günden günümüze kadar olan olağanüstü değişimi ve gelişimi ile dikkat çekiyor. Deneyimli pilotları ve uçak içi kabin ekibi ile yolcularına üst düzey profesyonel bir hizmet sunan Pegasus Hava Yolları, son teknolojiye sahip uçuş filosu ile de konforu ve güvenliği en üst noktaya taşıyor. Uçakların tüm ağır bakımları zamanında ve eksiksiz bir şekilde yapıldığı gibi uçak içerisinde kullanılmakta olan son teknoloji ürünler de müşteri memnuniyetinin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

 

Anadolu Jet Hizmet Kalitesi İle Pazar Payını Artırmaya Devam Ediyor

 

Kolay Bilet Hattı Pegasus Hava Yolları gibi Anadolu Jet İletişim numarası aracılığı ile Anadolu Jet Hava Yolları’nın da online bilet satış işlemlerini gerçekleştiriyor. Anadolu Jet iletişim numarasını arayan yolcular, çağrı merkezi müşteri temsilcileri aracılığı ile uçak bileti satın alma ve uçak bileti rezervasyon işlemlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bunun yanı sıra daha önce satın almış oldukları Anadolu Jet uçak biletlerinin check-in işlemleri ile koltuk ve yemek seçimi işlemlerini de Anadolu Jet iletişim numarasını arayarak tamamlayabiliyorlar.

 

Hava yolu ile seyahati tercih eden pek çok kişi tarafından ilgi gören Anadolu Jet Hava Yolları, Ankara merkezli bir firma olup Türk Hava Yolları’nın alt markası olma özelliğini taşıyor.  Bununla birlikte Anadolu Jet yalnızca Ankara varışlı ve kalkışlı seferler değil Türkiye’nin pek çok farklı noktasına da seferler düzenliyor. İlk olarak Ankara’nın Türkiye’nin diğer noktaları ile olan kesintisiz ulaşımını sağlamaya yönelik seferler ile sektöre adım atan Anadolu Jet günümüzde pek çok farklı noktaya düzenlediği seferler ile hizmet veriyor. Konforlu ve güvenilir uçuşları ile ön plana çıkan Anadolu Jet uyguladığı LowCost politikası sayesinde yolcularına en ucuz uçak bileti fiyatlarından yararlanma imkanını da sağlıyor. Anadolu Jet yolcuları, uçuş saatinden 24 saat önce online check-in yaptırdıkları takdirde koltuklarını seçme imkanından yararlanabiliyorlar. Yolculara ayrıca uçuş esnasında çay, kahve, sandviç gibi ikramlar ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Siz de seyahatlerinizi hava yolu ile gerçekleştirmek ve zamandan tasarruf etmek istiyorsanız Kolay Bilet Hattı aracılığı ile en uygun fiyatlı uçak biletlerini saniyeler içerisinde güvenli ödeme yöntemleri ile satın alabilir; bu sayede konforlu bir yolculuğun tadını çıkarmaya başlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER