© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

Meteoroloji’den Denizli için yeni rapor! sıcaklık ve yağış...

Meteoroloji Denizli için 25 Şubat 2023 Cumartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde sabah saatlerinden itibaren yükselişe geçen sıcaklık ile adeta bahar havası yaşanacak Gün içerisinde en yüksek 18 derece olacak. Gelecek hafta da termometrelerde yükseliş sürerken yeni hafta için de yağış ve sıcaklık artışı uyarısında bulundu. Denizli için 5 günlük hava durumu detayları…

Meteoroloji açıkladığı 5 günlük yeni hava tahmin raporunda Denizli için sıcaklık uyarısı yaparken Salı günü için yağış uyarısı yaptı. İşte detaylar… 

Hafta sonunun ilk gününe 5 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde açık bir hava hakim oldu. Sıcaklık en yüksek 18 dereceye kadar çıkacak. Parçalı bulutlu hava gün boyu devam edecek.

SICAKLIK UYARISI

Haftanın son günü Pazar günü ise çok bulutlu hava etkili olması beklenirken sıcaklık değişmeyecek 18 derece olması bekleniyor. En düşük sıcaklık ise 6 derece olacak.

Pazartesi ise sıcaklık en düşük 6 derece olacak en yüksek sıcaklık ise 22 dereceye kadar çıkacak. Çok bulutlu hava etkili olmaya devam edecek.

Salı günü ise sağanak yağış tahmini yapıldı. Sıcaklık ise en yüksek 21 derece olurken en düşük sıcaklık ise 8 derece olacak.

Çarşamba günü için çok bulutlu hava etkili olması bekleniyor. 10 derece ile başlayan sıcaklık 22 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER