© DENİZLİ VATAN MEDYA 2020

WEB SİTESİ TERCÜMESİ

Sizlere pek çok alanda çeviri hizmeti vermektedir. Uzun yıllardır tercüme alanında yer alan ve uzmanlaşan firmamız siz değerli müşterilerimize kaliteli ve profesyonel çeviri hizmetlerini hızlı bir şekilde sunmaktadır. Olarak pek çok kurumsal firmaya da web sitesi tercüme hizmetlerimizi en üst seviyede vermekteyiz.

Profesyonel Web Site Lokalizasyonu

Uzun yılların bizlere vermiş olduğu tecrübe ile her alanda olduğu gibi web sitesi çeviri işlemlerini de başarılı şekilde yapmaktayız. Türkiye’nin neresinde olursanız olun ofisimiz ile irtibat kurarak web sayfası tercüme yaptırabilirsiniz. Alanında uzman tercüme kadromuz ile aynı zamanda yazılım destekli olarak çevirilerinizi başarılı şekilde yapmaktayız.

Başta İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Rusça ve Arapça olmak üzerek pek çok dilde profesyonel web site lokalizasyonu hizmetlerimiz bulunmaktadır. Ana dildeki verileri bozmadan, farklı anlamlara mahal vermeden, kaynağı koruyarak web sitesi tercüme işlemleri tarafımızdan profesyonelce yapılmaktadır. İster web sitesi, ister sosyal medya sayfası olsun tüm kurumlar için hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Uzman Kadro İle Web Site Çevirileri

Tüm çeviri hizmetlerinde olduğu gibi sizlere alanında uzman kadro ile web site çevirileri sunmaktadır. Birçok dilde uzmanlaşan tercümanlarımız sayesinde web sitelerinizin mükemmel çevirilerine sahip olabileceksiniz. Orijinal içeriklerinizin tamamı uzman tercümanlarımız tarafından başarıyla çevrilmektedir. Web sitlerinizi istediğiniz bir veya birden çok dile tercüme ettirmeniz mümkündür. Sizler de Safari Tercümeile iletişime geçerek hızlı ve kaliteli şekilde uzman kadromuzdan web site çeviri hizmetleri alabilirsiniz.

FiNANSAL TERCÜME

Tercüme kelimesi dilimize Arapçadan geçen, bir dilden başka bir dile dönüştürme, çevirme anlamına gelmektedir. Yabancı dillerde ki birçok işlemde mutlaka çeviri ihtiyacı duyarız. Ve yardımımıza tercüme büroları koşar. Peki tercüme işlemlerinde herkese güvenebilir miyiz?

Safari Tercümeuzun yıllardır bu piyasada ki üstün tecrübesi ve güvenilirliği ile tercüme işlemlerinde hızla öne çıkan Safari tercüme bürosu, siz kıymetli danışanlarına en iyi hizmeti vermek için durmadan çalışmaya devam ediyor. Bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özellik güvendir.

İster yüz yüze, ister internet ortamında sizin talep ettiğiniz doğrultu da, en hızlı şekilde tüm işlemlerinizi gerçekleştirmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Alanın da uzman çalışma arkadaşlarımızla, sektörün lideri olmayı amaçlıyoruz. Tüm resmî işlemlerinizi, hukuki tercüme, finansal tercüme, akademik tercümelerinizi profesyonel şekilde size ulaştırmak ve sizlerle buluşmak için çok heyecanlıyız.

Finansal Tercüme: Adından da anlaşılacağı gibi tüm finansal belgelerinizin en uygun şekilde tercüme edilmesidir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli bilgi, finansal tercüme mutlaka uzmanlar tarafından ve gizlilik çerçevesinde yapılmasıdır. Çünkü, bu alan da büyük şirketlerin finansal ve mâli olmak üzere birçok özel bilgileri tercüme büroları ile paylaşılmaktadır. Burada gizlilik kesinlikle çok önemlidir. Firmaların en büyük kriteri güven duyabilmektir.

Güven Neden Önemli: Tercüme taleplerimiz de her şeyden önce kişisel bilgilerimizi paylaştığımız firmaya güvenmek isteriz. Zamanında işimizi teslim almak ve doğru şekilde yönlendirmeye bekleriz.

İşte bu noktada Safari Tercümeolarak beklentilerinizi eksiksiz ve güvenilir olarak size teslim etmeyi garanti ediyoruz. Sizinle çalışmaktan büyük keyif alacağımız evraklarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

TIBBI TERCÜME

Safari Tercümeuzun yıllar birikimlerimizi siz değerli müşterilerimize sunmakta gurur duymaktayız. Sizlere her alanda profesyonel tercüme çözümleri sunmaktadır. Kaliteli çevirilerimize hızlı bir şekilde ulaşmanız mümkündür. Birçok dilde çeviri için hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Güvenilir, Hızlı, Kaliteli ve Profesyonel Çeviriler

Safari Tercüme sizlere her şeyden önce güven vermektedir. Müşterilerimizin çeviri ihtiyaçlarında dokümanlardaki bilgiler hiçbir şekilde kullanılmamaktadır. Tüm tercüme hizmetlerimiz profesyonel dil çevirmenlerimiz tarafından verilmektedir. Tercüme ihtiyaçlarınıza en hızlı hizmetleri Safari tercüme bürosu farkıyla alabileceksiniz. Kaliteli çevirilerimiz ile sizlere tüm alanlarda hizmet vermekteyiz. Hukuk, tıp, bilgi teknolojisi, otomotiv, tekstil, teknik, resmi belgeler ve pek çok alanda çeviri hizmeti alabilirsiniz.

Medikal Çeviri Hizmetleri

Safari tercüme başta İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, Arapça, Rusça olmak üzere pek çok dilde tıbbi tercüme yapmaktadır. Tıp alanında tüm çevirileriniz için bizi tercih etmenizi özellikle tavsiye etmekteyiz. Hastane belgeleri, ilaç prospektüsleri, ameliyat ve tedavi raporu, medikal ürün kullanım belgeleri ve kılavuzlar, tıbbi makaleler gibi her türlü tıbbi konuda medikal çeviri hizmetlerimiz bulunmaktadır.

Kimlere Tıbbi Çeviri Hizmeti Verilmektedir?

İsteyen herkese tıbbi çeviri hizmeti sağlanmaktadır. Bu alanda daha çok sağlık kuruluşları tıbbi tercüme yaptırmaktadır. İlaç firmaları, hastaneler, eczacılar yoğun olarak tıbbi çeviri talebinde bulunmaktadır. Onların yanı sıra tıp alanında öğrenci ve akademisyenler de medikal tercüme istemektedir. Yani tıp alanında herkese kaliteli, güvenilir, hızlı ve profesyonel olarak medikal çeviriler sunulmaktadır.

TEKNIK TERCÜME

Çeviri çeşitlerinden en fazla kullanılan ve en çok talep edilen çeviri çeşidi teknik tercüme olarak geçmektedir. Bu çeviri çeşidinde, dosyalar hakkında çeşitli bilgiler istenmektedir. Söz gelimi; bir kullanma kılavuzu dosyası, içerik olarak karışık ve çetrefilli olursa bile çeviri ofisimiz olan teknik tercüme çeşitli uzmanlık alanları ve referanslarıyla, en iyi şekilde çeviri hizmeti sunmaktadır.

Teknik çeviride hangi kurallara uyulması gerekir?

Safari Tercüme’ninen belirgin kuralı sıkı çeviri hakimiyeti ve bilir kişilerle çalışmasıdır. Söz konusu çevirmen, hem pdf olarak gelen dosyaları hem de, diğer çeviri metinlerini akıcı ve duru bir şekilde çevirmesi hususunda, tecrübe sahibi olması gerekmektedir.

Ve ayrıca çevirmenlerimizin, söz konusu dilde ana dil seviyesinde bilgi sahibi olmaktadırlar. Dolayısıyla çeviri ekiplerimiz söz konusu dilde anadil seviyesinde ve işini en ince ayrıntısına kadar irdelemekte ve sizlere en iyi şekilde çeviri hizmeti sunmaktadır.

Safari Tercüme

Uluslararası alanda hizmet veren tercüme şirketimiz, hızlı bir şekilde büyüyor ve kalite standartlarımız, çeviri ekiplerimiz sayesinde oldukça ivedi bir şekilde sizlere hizmet vermeye devam etmektedir.

Alanında deneyimli ve işini en iyi şekilde yapan çevirmenlerimiz gerek yurtiçi gerek ise uluslararası alanda, hizmet vermeye devam etmektedir.

İstanbul içerisinde, bulunan kuryelerimiz evrak ve belgelerinizi ücretsiz olarak kapıya kadar teslim edilmektedir. Çeviri işlemleri ve Safari Tercüme çeviri işlemleri yapıldıktan sonra gerek eft gerek ise havale yöntemleriyle, ödeme seçenekleri sunmaktayız. Fiyat konusunda müşterilerimize hızlı ve güvenilir bir şekilde, müşteri beklentisi göz önünde bulundurularak değerlendirilmektedir.

HUKUKI TERCÜME

Hukuki tercüme yasal sorumluluğun en üst düzeyde olduğu tercüme türüdür. Hukuk alanında yapılan tercümelerde genelde mahkemeye sunulan evraklar ya noter onaylı veya yeminli olarak istenir. Eğer tercüme hizmeti alacaksanız ve vereceğiniz kurum yeminli hukuki tercüme istiyorsa yapacağınız tek şey bizimle iletişime geçmek olacaktır. Hukuki metinler oldukça resmi ve ağır metinler olduğu için bu alanda yapılan tercümelerin oldukça titizlik ile gerçekleştirilmesi ve kontrol edilmesi gerekmektedir.

Özellikle dış bağlantılı şirketlerin tercih ettikleri hukuki tercümanlık büroları bünyelerinde bulunan uzman tercümanlar ile mahkeme kararları, uygunluk belgeleri, sözleşmeler, tanık ifadeleri, uzman raporları, patentler ve fikri mülkiyet belgeleri, yıllık raporlar, lisanslar, kayıt belgeleri, hakem çözümü, pazarlama ve satış anlaşmaları, hukuki yazışmalar, kanun ve yönetmelikler, beyanname, iş sözleşmesi, vekaletnameler, işçi- işveren ilişkileri yazıları gibi her çeşit yasal belgenin çevirisi konusunda hizmet vermeye yetkilidirler.

Hukuki tercümelerin tercüme büroları için en büyük önemi belgede ya da metinde herhangi bir yanlışlık olması durumunda hatanın tercüme bürosunun ya da tercümanın sorumluluğunda olmasıdır. Çünkü bu tercüme türü resmi bir evrak niteliğindedir ve yeminli tercümanlar tarafından gerçekleştirilir.

Hukuk dili her ülkede ve dilde kendine özgü bir yapıya sahiptir. Anadilimizde dahi olsa hukuki içerikli bir metni anlamakta güçlük çektiğimiz olur. Bunun nedeni hukuki metinlerin toplumların yüzlerce yıllık gelişimi içerisinde bu gelişmeye paralel olarak ortaya çıkması ve yasaların buralardan gelen kavramlarla ifade edilerek yazılmasıdır.

Dolayısıyla hukuki tercüme en zor çeviri alanlarından biridir ve İngilizce gibi yaygın bir dilde dahi bu zorluk geçerlidir.

Tercüme talepleriniz için bir teklif de bizden alın…

Safari Tercüme

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER