Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Babadağ Belediyesi’nden Vergi Ödemesi Hatırlatması

Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksit ödemeleri için vatandaşlara önemli bir hatırlatma yaptı. Son ödeme tarihi olan 2 Aralık 2024 Pazartesi öncesinde ödemelerin aksatılmaması gerektiğini belirten Kumral, belediye veznelerinin hafta içi düzenli olarak hizmet verdiğini vurguladı.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 19.11.2024 - 20:15 Güncelleme: 19.11.2024 - 20:15
Babadağ Belediyesi’nden Vergi Ödemesi Hatırlatması

Babadağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, ödemelerin hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında veznelerden kolaylıkla yapılabileceği ifade edildi. Başkan Kumral, vatandaşların ödemelerini son güne bırakmamalarını tavsiye ederek, gecikme yaşanmaması için erken başvuru yapmalarını önerdi.

VERGİLERİN ZAMANINDA ÖDENMESİ NEDEN ÖNEMLİ?

Başkan Kumral, açıklamasında vergilerin zamanında ödenmesinin ilçedeki çevre düzenlemeleri, temizlik hizmetleri ve diğer belediye hizmetlerinin sürdürülebilirliği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. “Vatandaşlarımızın destekleri sayesinde ilçemizde daha temiz ve düzenli bir çevre oluşturuyoruz” dedi.

İLETİŞİM VE DESTEK HATTI

Ödemelerle ilgili bilgi almak isteyenler için 0258 481 20 74 numaralı iletişim hattı devrede olacak. Vatandaşlar bu hattı arayarak detaylı bilgi alabilecek.

BAŞKAN KUMRAL'DAN VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR

Başkan Kumral, açıklamasını vatandaşlara teşekkür ederek tamamladı. "Daha temiz ve düzenli bir Babadağ için destek veren tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ederim," diyen Kumral, tüm vatandaşlara ödeme işlemlerinde kolaylıklar diledi.

 

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !