Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli Şehir Hastanesi Su Polemiği Meclisi Kilitledi
Denizli Şehir Hastanesi Su Pol...
16:34Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden Kayak Merkezi açıklaması
Denizli Büyükşehir Belediyesi'...
15:43Denizli'de Toprak Kayması; Hızlı Müdahaleyle Yollar Açıldı
Denizli'de Toprak Kayması; Hız...
15:37Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin Temeli Atıldı
Yunus Emre Sosyal Tesisi’nin T...
Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, tesettürlü kadına yönelik saldırıyı kınadı. Her vatandaşın onurunun korunduğunu vurguladı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 22.06.2025 - 11:58
Güncelleme: 22.06.2025 - 11:58
DENİZLİ HABER – Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Denizli’de toplu taşıma aracında tesettürlü bir kadına yönelik gerçekleştirilen hakaret ve saldırıyı sert sözlerle kınadı. Başkan Gülsever, yaptığı açıklamada, inancı, yaşam tarzı ve kıyafeti ne olursa olsun her vatandaşın onurunun, kendi onurları olduğunu vurguladı.
Yaşanan olay karşısında derin üzüntü duyduğunu ifade eden Yusuf Gülsever, şu ifadeleri kullandı:
“Denizli'mizde toplu taşıma aracında tesettürlü bir kadına yönelik gerçekleştirilen çirkin saldırıyı şiddetle kınıyorum. İnancı, kıyafeti, yaşam tarzı ne olursa olsun her bir vatandaşımızın onuru bizim de onurumuzdur. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Karanlık zihniyetlerin hakaret etmesine, şiddet göstermesine asla müsaade etmeyiz. Bu tür olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. Birlikte güçlü, birlikte huzurluyuz.”
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir