Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de 2025’te 12 Bin 627 Daireye Ruhsat
Denizli’de 2025’te 12 Bin 627...
12:26Denizli’de Şehit Aileleriyle İftar Buluşması
Denizli’de Şehit Aileleriyle İ...
12:03APP Plakada Yeni Dönem: Ceza, Men ve Ehliyete El Koyma
APP Plakada Yeni Dönem: Ceza,...
11:48Yeni Trafik Düzenlemesi Yürürlükte: Cezalar Arttı
Yeni Trafik Düzenlemesi Yürürl...
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nün iftarında şehit polis aileleri ve gazi polisler aynı sofrada buluştu. Programda vefa ve dayanışma öne çıktı.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.02.2026 - 12:26
Güncelleme: 27.02.2026 - 12:26
Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında, şehit polislerin aileleri ile kahraman gazi polisler ve aileleri aynı sofrada bir araya geldi. Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferinde gerçekleşen buluşma, vefa ve dayanışma duygularını güçlendiren anlamlı bir geceye dönüştü.
Program boyunca şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilenilirken, aileler iftar sevincini hep birlikte paylaştı.
ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER AYNI SOFRADA BULUŞTU
İftar programına katılan misafirler, birlik ve beraberlik mesajlarının öne çıktığı gecede aynı bereket etrafında buluştu. Şehit polislerin emanetleri olan aileler ile gaziler ve yakınları, Ramazan’ın paylaşma ruhunu birlikte yaşadı.
ÇOCUKLARIN SEVİNCİ GECEYE DAMGA VURDU
Programda çocuklara ayrı bir ilgi gösterildi. Yarınların teminatı olarak görülen çocuklar, iftar sofrasında kendileriyle yakından ilgilenilmesiyle özel anlar yaşadı. Şehitlerin emaneti olan evlatlarla sohbet edilirken, çocukların iftar coşkusu gecenin en dikkat çeken ayrıntılarından biri oldu.
PROTOKOL KATILIMI İLE GENİŞ BULUŞMA
İftar programına Denizli Valisi Yavuz Selim Köşger ve eşi Fatma Köşger ile birlikte, 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Piyade Albay Ertan Dabi, İl Jandarma Komutanı Mevlüt Dirim, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve İl Müftüsü Abdullah Pamuklu da katıldı. Gecede, şehit aileleri ve gazilerin her zaman baş tacı olduğu vurgulandı.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir