Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1...
17:50E-Ticarette Başarının Yolları
E-Ticarette Başarının Yolları
17:48Oğulgaz Gıda Gazları ile Güvenli ve Uzun Süreli Depolama Sağ...
Oğulgaz Gıda Gazları ile Güven...
17:28Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım planı tanıtıldı: 95 akıllı du...
Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım...
Belediyeyi 31 milyon lira zarara uğrattığı iddiasıyla hakkında soruşturma izni verilen Buldan Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gülbay, karara itiraz etti.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 25.11.2025 - 10:22
Güncelleme: 25.11.2025 - 10:22
İçişleri Bakanlığı tarafından, Buldan Belediyesini 31 milyon lira zarara uğrattığı iddiasıyla hakkında soruşturma izni verilen Buldan Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gülbay, kararın ardından yazılı açıklama yaptı. Gülbay, belediye başkanlığı döneminde her zaman şeffaflık ilkesiyle hareket ettiğini belirterek, hakkındaki iddialara itiraz ettiğini söyledi.
Denizli’de 2019-2024 yılları arasında yapılan bazı alımlar ve gayrimenkul satışlarında Buldan Belediyesinin yaklaşık 31 milyon lira zarara uğratıldığı öne sürülmüş, İçişleri Bakanlığı eski başkanlar Mustafa Gülbay ve Mustafa Şevik ile bazı encümen üyeleri ve belediye personeli hakkında soruşturma izni vermişti.
Açıklamasında sürece tepki gösteren Gülbay, “Görev yaptığım süre boyunca şeffaflık hep temel ilkem oldu. Başkanlık makamının kapısını söktürdüm, tüm ihaleleri ve meclis toplantılarını canlı yayınladım. Belediye, kamuya ait bir kurumdur ve her şey kamuoyunun gözü önünde olmalıdır” ifadelerini kullandı.
Gülbay ayrıca, kendisi hakkında çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Kurulan kumpasları, yalanları ve oyunları ortaya çıkarıp kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğim. Hakkımda yalan haber yapanlar hakkında, samimi bir özür dilenmezse yasal yollara başvuracağım” dedi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir