Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de bir ilçede yarın okullar tatil edildi
Denizli’de bir ilçede yarın ok...
19:26Telopin.com IPTV – Sınırsız Eğlenceyi Yeniden Keşfedin
Telopin.com IPTV – Sınırsız Eğ...
19:25WePlay, Türk Eğitim Derneği (TED) İle El Ele Vererek 86 Öğre...
WePlay, Türk Eğitim Derneği (T...
19:24Malta’da Dil Eğitimi Neden Öne Çıkıyor? Eğitim, Gezi ve Mali...
Malta’da Dil Eğitimi Neden Öne...
Çameli’de “Cittaslow Sunday” ile çocuklar fidan dikti, oyunlar oynadı; Ağaçlandırma ve Hatıra Ormanı kuruldu. Cengiz Arslan, etkinlikleri sürdüreceklerini açıkladı. (157)
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 02.10.2025 - 17:05
Güncelleme: 02.10.2025 - 17:05
Çameli’de “Cittaslow Sunday” etkinlikleri, miniklerin doğayla buluştuğu renkli bir şenliğe dönüştü. Çameli Belediyesi koordinasyonunda yapılan programda fidan dikildi, oyunlar oynandı; gün balık ekmek şenliğiyle tamamlandı.
İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Çameli Orman İşletme Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, Elmalı Mahallesi Okulu’nda öğrencilerle birlikte gerçekleştirildi; yüz boyama, ip atlama, halat çekme, dart ve balon oyunlarıyla renklendi. Minik eller fidan dikerek Ağaçlandırma ve Hatıra Ormanı’nı oluşturdu; finalde balık ekmek şenliği yapıldı.
_google_ers_1759413857.jpeg)
ETKİNLİKLER RENKLİ GEÇTİ
Elmalı Mahallesi Okulu’ndaki şenlikte öğrenciler; yüz boyama, ip atlama, halat çekme, dart ve balon oyunlarıyla keyifli anlar yaşadı.

MİNİKLERDEN FİDAN DİKİMİ
Çocuklar, fidanları toprakla buluşturup “Ağaçlandırma ve Hatıra Ormanı” oluşturdu. Etkinlik sonunda balık ekmek şenliği düzenlendi.
_google_ers_1759413883.jpeg)
HEDEF: FARKINDALIK VE ÖNLEYİCİ BİLİNÇ
Etkinlikte çevre bilincinin artırılması ve orman yangınlarının önüne geçilmesi hedeflendi; doğayla uyumlu ve sürdürülebilir yaşam için farkındalık oluşturuldu.
_google_ers_1759413897.jpeg)
BAŞKAN ARSLAN’DAN SÜREKLİLİK VURGUSU
Belediye Başkanımız Cengiz Arslan, “Sakin Şehir unvanı aldık ve ilçemizde Cittaslow Çameli için doğaya verdiğimiz değeri miniklerimizle bir kez daha göstermiş olduk. Bu tür etkinlikleri sürekli yapacağız” dedi.


BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir