Para Piyasası modülü kapalı
x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Kurumsal İletişim

Paylaş

Çameli’de Don Alarmı: Belediyeden Yol Tuzlama Mesaisi

Çameli’de kar sonrası don ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları sürüyor. Çameli Belediyesi ekipleri riskli yollarda yoğun mesai yapıyor.

denizli24haber denizli24haber EDİTÖR Giriş: 20.01.2026 - 10:37 Güncelleme: 20.01.2026 - 10:37
Çameli’de Don Alarmı: Belediyeden Yol Tuzlama Mesaisi

Denizli’nin Çameli ilçesinde kar yağışının ardından etkisini artıran don ve buzlanmaya karşı belediye ekipleri sahaya indi. Ulaşımın aksamaması ve olası kazaların önlenmesi için riskli güzergâhlarda tuzlama çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Çameli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle buzlanmanın yoğunlaştığı mahalle yollarında yoğun mesai yapıyor. Sürücü ve yayaların güvenliği için kritik noktalarda çalışmaların planlı şekilde sürdürüldüğü bildirildi.

RİSKLİ BÖLGELERDE YOĞUN TUZLAMA ÇALIŞMASI
Ekipler; Elmalı Mahallesi Kötürüm Mevkii, Taşçılar Buhu Gediği, Gürsu ve Sofular başta olmak üzere buzlanmanın sık görüldüğü güzergâhlarda tuzlama uygulamalarını titizlikle yürütüyor. Ulaşımın açık kalması için yol yüzeyleri düzenli aralıklarla kontrol ediliyor.

VATANDAŞLARA UYARI: TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN
Çameli Belediyesi tarafından yapılan bilgilendirmede, güvenli ulaşımın öncelik olduğu vurgulanarak, “Vatandaşlarımızın güvenli ulaşımını sağlamak ve olası olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla ekiplerimiz sahada aktif olarak görev yapmaya devam etmektedir. Çalışmalarımız, hava koşullarına bağlı olarak ihtiyaç duyulan tüm bölgelerde sürdürülecektir” ifadelerine yer verildi. Sürücülerin özellikle sabah ve gece saatlerinde gizli buzlanmaya karşı dikkatli olmaları istendi.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !