Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1 yaralı
Denizli’de feci kaza; 1 ölü, 1...
17:50E-Ticarette Başarının Yolları
E-Ticarette Başarının Yolları
17:48Oğulgaz Gıda Gazları ile Güvenli ve Uzun Süreli Depolama Sağ...
Oğulgaz Gıda Gazları ile Güven...
17:28Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım planı tanıtıldı: 95 akıllı du...
Denizli’nin 2040 akıllı ulaşım...
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği özel program kapsamında, Çameli ilçesinden 55 kadın ilk kez Anıtkabir’i görme fırsatı buldu.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 10.11.2025 - 16:38
Güncelleme: 10.11.2025 - 16:38
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği özel program kapsamında, Çameli ilçesinden 55 kadın ilk kez Anıtkabir’i görme fırsatı buldu. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedî istirahatgâhında duygu dolu anlar yaşayan kadınlar, mozoleye çiçek bırakarak Atatürk’e minnet ve saygılarını sundu.
Çamelili kadınlar, daha önce Anıtkabir’i hiç görmediklerini belirterek, bu taleplerini Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne iletti. Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun talimatıyla, Destek Hizmetleri Dairesi tarafından hazırlanan programla kadınların bu anlamlı isteği yerine getirildi.
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette kadınlar, Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakarak saygı duruşunda bulundu. Heyecanları ve gururları yüzlerinden okunan kadınlar, bu özel günü hayatlarının en anlamlı anlarından biri olarak nitelendirdi.
Ziyaretin ardından kadınlar, Birinci Meclis ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret ederek Kurtuluş Savaşı dönemine ait tarihi atmosferi yerinde deneyimledi.
Kadınların ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere emanet ettiği değerleri yaşatmak ve yarınlara aktarmak için kadınlarımızın bu talebini yerine getirdik. Ortak değerlerimize sıkı sıkıya sahip çıkarak hep birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi.
Ziyarete katılan kadınlar ise, “10 Kasım’da Atamızın huzuruna çıkmak bizim için tarifsiz bir gurur. Bu imkânı sağlayan Başkanımıza teşekkür ediyoruz” sözleriyle duygularını dile getirdi.
BİR CEVAP YAZ
E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir