Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Mart takvimini açıkladı
Merkezefendi Kent Tiyatrosu Ma...
16:27Ramazan’ın tınıları Merkezefendi’de İncesaz’la buluşuyor
Ramazan’ın tınıları Merkezefen...
15:38DTO’dan yeni hizmet binası hamlesi: İhale tamam
DTO’dan yeni hizmet binası ham...
15:32Depresyonla üzüntüyü karıştırmayın: İşte belirtiler
Depresyonla üzüntüyü karıştırm...
Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen ve bir çobanın hayatını kaybettiği cinayet anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 75 yaşındaki Mehmet Ali Aslan, elindeki pompalı tüfekle hasmı olan ailenin kapısına kadar gidip rastgele ateş açtı. Yaşanan arbedede 36 yaşındaki Hikmet Duman vurularak öldürüldü.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 26.08.2024 - 22:09
Güncelleme: 26.08.2024 - 22:09
Olay, Pazar günü Sarayköy ilçesine bağlı Tekkeköy Mahallesi'nde yaşandı. Aralarında husumet bulunan iki aileden Mehmet Ali Aslan, elinde pompalı tüfekle hasmının kapısına dayandı. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, Aslan önce rastgele bir el ateş etti ve kapı önünde beklemeye başladı. Silah sesini duyan aile üyeleri ve çevredeki kişiler dışarı çıktı, bu sırada taraflar arasında tartışma başladı.
Çıkan tartışma kısa sürede arbedeye dönüştü. Yaşanan kargaşada Aslan’ın elindeki tüfek ateş aldı ve 36 yaşındaki Hikmet Duman karın bölgesinden ağır yaralandı. Duman, hemen Sarayköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak doktorların tüm çabalarına rağmen dün (Pazartesi) hayatını kaybetti.
Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Mehmet Ali Aslan, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Cinayet anı, olay yerinde bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Soruşturma derinleştirildi ve olayla ilgili incelemeler sürüyor.