Haberler Mail veya WhatsApp olarak gelsin!
Denizli’de ortak eylem: “Artık yeter, öldürülmek istemiyoruz...
Denizli’de ortak eylem: “Artık...
11:46Denizli’de balkondaki kombi alev aldı
Denizli’de balkondaki kombi al...
11:35Denizli’de 5 Mart elektrik kesintisi: Mahalle mahalle liste
Denizli’de 5 Mart elektrik kes...
11:28Merkezefendi Meclisi’nde 2026 Yılı Ücret Tarifeleri Kabul Ed...
Merkezefendi Meclisi’nde 2026...
Denizli Büyükşehir Belediyesi, FETÖ’nün gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişimine karşı demokrasi nöbeti tutan vatandaşların Delikliçınar Meydanı’na daha kolay ulaşabilmesi için belediye otobüslerini akşam saat 20.00’den sabah 06.00’ya kadar ücretsiz yaptı. Uygulama meydanlardaki demokrasi nöbeti bitene kadar devam edecek.
denizli24haber
EDİTÖR
Giriş: 27.07.2016 - 01:28
Güncelleme: 27.07.2016 - 01:28
Denizli Büyükşehir Belediyesi, FETÖ'nün 15 Temmuz’da gerçekleştirmeyi planladığı darbe girişimine karşı meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşların ulaşımı için kolaylık sağlıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, halkın Delikliçınar Meydanı’na daha kolay ulaşabilmesi için belediye otobüslerini meydanlardaki demokrasi nöbeti bitene kadar akşam saat 20.00’den sabah 06.00’ya değin ücretsiz yaptı. Vatan hainlerinin 15 Temmuz’da kalkıştığı darbe girişimine karşı meydanları terk etmeyen Denizlililere teşekkür eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halkın daha kolay ulaşımı için meydanlardaki demokrasi nöbeti bitene kadar belediye otobüslerini akşam saat 20.00’den sabah 06.00’ya değin ücretsiz yaptıklarını açıkladı.
Delikliçınar Meydanı’na davet
Denizli’nin milli iradeye ve demokrasiye sahip çıktığını, bu uğurda destanlar yazdığını kaydeden Başkan Zolan, “Demokrasi nöbetimiz Delikliçınar Meydanı'nda devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızı bu kutlu nöbeti tutmaya davet ediyorum” dedi.